Kate Middleton ve Prens William: ''Hiç kimseyi yargılamadan herkese içtenlikle yardımcı olabiliriz''

İngiltere'de Ruh sağlığına karşı farkındalık yaratma haftasını kutlayan Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Prens William, hafta başında Instagram hesaplarından paylaştıkları video ile çağrıda bulundu.

Kate Middleton ve Prens William: ''Hiç kimseyi yargılamadan herkese içtenlikle yardımcı olabiliriz''

Dua Lipa ve David Tennant gibi yıldızların da yer aldığı videoda özellikle corona virüs pandemisinden kaynaklanan stres bozukluğu ve anksiyete gibi sorunlara dikkat çekildi. Video aynı zamanda İngiltere'de belli radyo kanallarından da yayınlandı.

HERKESE YARDIMCI OLABİLİRİZ
Cambridge Düşesi Kate Middleton, herkesi hissettiklerini ailesi ve arkadaşlarıyla korkmadan dürüstçe paylaşmaya davet etti: Çevremizdeki insanları düşünceleri dile getirme konusunda yüreklendirmeliyiz, hiç kimseyi yargılamadan herkese içtenlikle yardımcı olabiliriz.



BİR ARADA OLUP BİRBİRİMİZİ DESTEKLEMEMİZ GEREKİYOR
Prens William ise, "Hepimiz birbirimize bağlıyız aslında ve kimi zaman nasıl hissettiğini dile getirmek hem senin hem de çevrendeki insanların rahatlamasını sağlayabilir, bu yüzden bir arada olup birbirimizi desteklememiz gerekiyor" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.