Yasak dinlemedi, cezayı yedi!

Dünyayı cehenneme çeviren Covid-19 salgınının Türkiye'de de görülmesinin ardından vaka sayısının çoğalmasını önlemek için pek çok tedbir ve kısıtlama uygulamaya konmuştu.

Yasak dinlemedi, cezayı yedi!

Bülent Cankurt'un haberine göre; Tüm lokanta ve restoranların da sadece paket servis yapmalarına izin verilmişti. Ancak bu yasak, ünlülerin kebapçısı olarak bilinen Yeniköy'deki Fiko Ocakbaşı'nın patronu Fikret Aydoğdu'nun bir kulağından girip diğerinden çıkmış anlaşılan! Fiko Ocakbaşı, hiç kapanmamış!

ZEHRA İLE SEVGİLİSİ DE CEZA YEDİ
Geçenlerde, Yeniköy'deki Fiko Ocakbaşı'na polislerin baskın düzenlediğini; mekan sahibine 120 bin TL, içerideki müşterilere de kişi başı 1.000 TL ceza kesildiğine dair duyumlar almış, doğrusu inanmamıştım. Meğer doğruymuş… Hatta polisin baskın yaptığı o akşam kebap keyfi yapanlar arasında Zehra Çilingiroğlu ile sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu da varmış. Ufak çaplı bir araştırmadan sonra, bunun Fiko Ocakbaşı'nın ilk vukuatı olmadığını da öğrendim. Mekana paket servisi için giden arkadaşlarım, her gittiklerinde mekanın hem bahçesinde hem de içinde müşteri olduğunu söyledi. 120 bin TL ceza yiyen mekanın patronunun cesaretine şaşırdım doğrusu! Hadi o para kazanmak için cezayı göze almış diyelim ama ya müşterilere ne demeli? Covid-19'a yakalanmaktan hiç korkmadılar mı acaba?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.