Selena Gomez, bu dönemde herkesin kendisine odaklanıp, içine dönmesi gerektiğini savundu

Dünya genelinde 5 milyondan fazla kişiyi etkileyen corona virüs nedeniyle karantina uygulayan Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, bu belirsiz zamanlarda takipçilerini ara vermeye davet etti.

Selena Gomez, bu dönemde herkesin kendisine odaklanıp, içine dönmesi gerektiğini savundu

Üretken olma baskısı altında ezilmenin ne demek olduğunu herkesten daha iyi bildiğini söyleyen 27 yaşındaki yıldız, mental sağlığın her şeyden daha önemli olduğunu ve bu dönemde herkesin kendisine odaklanıp, içine dönmesi gerektiğini savundu.

Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kendi rutininden bahseden Selena Gomez, günlük bazda ruh sağlığını korumak için yapması gereken şeyler olduğunu ve bunlara öncelik verdiğini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Bunu aşmanın tek bir yolu ve tek bir doğrusu yok, fakat ben terapistimin önerdiği çalışmaları yaptığımda kendimi daha iyi hissediyorum. Beynimin içindeki soruları cevaplayabilmeme çok faydası oluyor."

Terapinin yanında müziğin de harika bir tedavi olabileceğine inanan Selena Gomez, köpeği Daisy'i yürüyüşe çıkardığında kendisini o günün tüm negatifliğinden arındırıyormuş gibi hissettiğini söyledi. Güzel şarkıcı evinde huzur veren bir ortam oluşturmak için kendisine iyi gelen mumlar ve oda parfümleri kullandığını belirtti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.