Scarlett Johansson: ''Kadın oyuncuların ince kalması için hep baskı vardı''

Hollywood’un en çok kazandıran oyuncularından Scarlett Johansson da sinemada erkek ve kadınlar arasındaki eşitsizlik tartışmasına katıldı.

Scarlett Johansson: ''Kadın oyuncuların ince kalması için hep baskı vardı''

Marvel'ın yeni filmi Kara Dul (Black Widow) ile gündemde olan güzel ve başarılı oyuncu Scarlett Johansson, Candis Magazine'e verdiği röportajda fit kalmakla ilgili kendi imtihanlarını ve sıkıntılarını 1950 yapımı klasik All About Eve'deki (Perde Açılıyor) bir sahneyle kıyaslayarak anlattı.

35 yaşındaki Johansson "Oyuncuların ince kalması için baskı hep oldu. En sevdiğim filmlerden All About Eve'de bir sahne var, Batte Davis canı bir şeye acayip sıkılmış şekilde odayı tavaf ediyor ve sonra bir parça çikolata alıyor.Geri bırakıyor. Tekrar alıyor. Tekrar bırakıyor. Nihayet pes edip parçayı yiyor ama bunun için bile mücadele vermesi gerekiyor! Yani o zamanlarda bile bu baskı vardı. Şimdiyse çok daha kötü" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.