Katy Perry'den şaşırtan itiraf: ''Yaşadığım düşüş kelimenin tam anlamıyla beni ortadan ikiye böldü''

Pop yıldızı Katy Perry, ünlü aktör Orlando Bloom ile bir dargın bir barışık yaşadığı ilişki hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.

Katy Perry'den şaşırtan itiraf: ''Yaşadığım düşüş kelimenin tam anlamıyla beni ortadan ikiye böldü''

İlk bebeğine hamile olan Perry, 2017'de Bloom ile ayrıldıkları dönemde zor zamanlar yaşadığını anlattı. 35 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, 43 yaşındaki İngiliz aktörle geçici bir ayrılık yaşadıklarını ve albüm satışındaki keskin düşüşün de kendisine can sıkıntıcı günler yaşattığını söyledi.



Perry, yaşadığı üzüntüyü şöyle açıkladı: "Kariyerim yukarı doğru giderken yaşadığım düşüş kelimenin tam anlamıyla beni ortadan ikiye böldü. Şimdi kızımın babası olacak erkek arkadaşımla da o dönem ayrılmıştık. Sonra yeni albüm heyecanı yaşadım ama bu onaylama da bana iyi gelmedi ve bu yüzden çöktüm. Umut, Tanrı ile ilişkimden dolayı her zaman bir seçenek oldu benim için. Benden daha büyük bir şeyin beni bir amaç için yarattığını ve tek kullanımlık olmadığımı ve yaratılan her insanın bir amacı olduğunu düşünerek umudumu yitirmedim.'' diye konuştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.