Jennifer Aniston "Meydan okuma kabul edilmiştir!"

Kadına yönelik şiddet, taciz ve tecavüze karşı farkındalık yaratmak isteyen kadınlar, sosyal medyada yeni bir akım başlattı.

Jennifer Aniston "Meydan okuma kabul edilmiştir!"

Kadınlar, Instagram hesabından siyah beyaz fotoğraflarını #challengeaccepted etiketi ile yayınlayarak, arkadaşlarını etiketliyor ve meydan okuyor. Bu meydan okumayı kabul eden kadınlar da sosyal medyadan siyah - beyaz fotoğraflarını yine arkadaşlarını etiketleyerek paylaşıyor. Kadınlar, bu şekilde zincir oluşturarak, birbirlerine destek vererek, birlik olduklarını gösteriyor.

Bu yeni akıma destek olmak için ünlüler de katıldı. Akıma katılan kadınlar, sosyal medyada siyah beyaz bir fotoğrafını paylaşarak, #sisterhood, #womenempowerment, #womensupportingwomen etiketleriyle dayanışma mesajları yayınlıyor.

Ünlü oyuncu Jennifer Aniston da 'challenge accepted' hareketine katıldı ve Instagram mesajında şunları paylaştı:

"Gerçeği söylemek gerekirse, #challengeaccepted'ı gerçekten anlamadım. Ama kadınları desteklemek için iyi bir neden göremeyenler! Meydan okuma kabul edilmiştir! Belki diğer kadınları desteklemenin en iyi yolu, kadınları ilgilendiren kampanyalara katılmak. Tüm arkadaşlarınızı, kız arkadaşlarınızı, kız kardeşlerinizi, annelerinizi, kızlarınızı aynı şeyi yapmak için cesaretlendirin."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.