Kraliyet çiftinden anlamlı ziyaret

Cambridge Dükü Prens William ve eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton, geçtiğimiz hafta South Wales bölgesindeki Shire Hall Bakımevi’ni ziyaret etti. Çift, buranın sakinleri ve personeliyle pandemi döneminin nasıl geçtiğiyle ilgili uzun süre sohbet etti

Kraliyet çiftinden anlamlı ziyaret

Yazı: Özge Zeki
ozge.zeki@sabah.com.tr

Koronavirüs karantinası sırasında ailesiyle birlikte Norfolk'taki evlerinde kalan Cambridge Dükü Prens William ve eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton, bir süredir görevleri gereği çeşitli ziyaretlerde bulunarak pandeminin etkilerini takip ediyor.



Geçtiğimiz hafta Cardiff 'de bulunan Shire Hall Bakımevi'ni ziyaret eden çift, buranın sakinlerinin ve personelin sorunlarını dinledi. Bir aile işletmesi olan bakımevinde 20 ev bulunuyor ve burada ihtiyacı olan yaşlılara bakım ve sağlık hizmetleri sunuluyor.



Çift, pandemi döneminde mayıs ayında burayı görüntülü online bağlantıyla ziyaret etmişti. Hatta bu online ziyaret sırasında buranın sakinleriyle online tombala bile oynamışlardı.



Daha önceki görüşmelerinde maske takmadıkları için eleştirilen Prens William ve eşi Kate Midlleton, görüşme boyunca maskelerini çıkarmadılar. Kate Middleton, floral desenli Emilia Wickstead imzalı elbisesiyle büyüleyici görünüyordu.



Çift, bu moral ziyaretleriyle bölgenin yaralarının sarılmasına yardımcı olmaya çalışıyor.


ÜNLÜ ÇİFT, SHIRE HALL BAKIMEVİ ZİYARETİ ÖNCESİ SOUTH WALES BÖLGESİNDEKİ BARRY ADASI'NIN EĞLENCE SOKAĞINA DA UĞRADI VE OYUNCAK MAKİNESİNDE KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRDİ.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.