Hande Demir: Sanıyorlar ki gözüm parada!

Geçtiğimiz ay iş insanı Erdinç Acar ile tek celsede boşanan Hande Demir'in, Amerika ve İstanbul’da 3 lüks daire, Bodrum’da villa, lüks tekne ve otomobil istediği iddia edilmişti. İşte tazminat gerçeği...

Hande Demir: Sanıyorlar ki gözüm parada!
2010 yılında ikinci kez evlendiği Erdinç Acar'dan üç hafta önce boşanan Hande Demir'in yüklü bir tazminat aldığı konuşuluyordu. Sosyetede dolaşan dedikoduya göre liste şöyleydi:

"Amerika ve İstanbul'da 3 lüks daire, Bodrum'da villa, lüks tekne ve otomobil."

İKİ DAİRE ALDI!
Posta gazetesinde yer alan habere göre; Hande Demir, boşanırken eşinin ortağı olduğu siteden iki daire aldı, başka bir şey istemedi. Çocukları Aslan (13), Masal (8) ve Mavi'nin (7) eğitim ve sağlık masrafını da Erdinç Acar karşılayacak.

"TEKNE BANA AİT"
Cemiyet hayatının tanınan simalarından Hande Demir, "Sanıyorlar ki gözüm parada, asla değil. Ailemin durumu zaten iyi. Tekne de bana ait" dedi.

AYRILIĞA DAYANAMAMIŞLARDI!
2006 yılında Las Vegas'ta evlenen çift, 2010'da boşanmış, ancak aynı yıl içinde tekrar barışarak yeniden birlikte yaşamaya başlamıştı. Hande-Erdinç Acar, 2011'de ikinci kez nikah masasına oturarak ilişkilerini resmiyete dökmüştü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.