Jude Law 6’ncı kez baba oldu

Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Jude Law, babalık sevincini altıncı kez yaşıyor. Yeni doğan bebekleri, eşi Phillipa Coan’ın ise ilk çocuğu.

Jude Law 6’ncı kez baba oldu

47 yaşındaki Law, yeni bebek heyecanını Jimmy Fallon'un The Tonight Show adlı programında duyurdu. Salgın sürecinde bahçesiyle meşgul olduğunu anlatırken bebek haberini de veren Law, şunları söyledi:

"Bahçeme aşık oldum. Bir bahçem olduğu için ne kadar şanslı olduğumu fark ettim. En güzel ilkbaharı yaşadık. Bu çılgınlık içinde tek mutluluk verici şeydi. Mor salkımlarıma karşı takıntılı hale geldim. Onların büyümesini seyrettim. Şu anda onlardan daha fazla takıntılı olduğum bir şey yok hayatımda. Ve her şeyin üstünde, bir bebeğim oldu."

Law ile 33 yaşındaki psikolog Coan, dört yıllık birlikteliğin ardından Mayıs 2019'da Londra'da evlendi. Bu, Law'ın 16 yıl sonra yaptığı ilk evlilikti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.