Paris Hilton: ''Yıllardır ‘aptal sarışın sesi' çıkarıyorum''

Paris Hilton, hayatını anlatan belgesel dizi This Is Paris ile hayranlarını şaşırttı. 39 yaşındaki Hilton otelleri varisinin YouTube kanalında önceki gün yayınlanan belgeseldeki röportajında ilk kez kendi sesiyle konuşması, Hilton hakkında bir gerçeği ort

Paris Hilton: ''Yıllardır ‘aptal sarışın sesi' çıkarıyorum''

Paris Hilton, gerçekte 'bebeksi ses'e sahip değilmiş ve sadece o sesi taklit ediyormuş. İnce ve bebeksi sesiyle hafızalara kazınan Hilton'un, belgeselde yer verilen Avustralya televizyonu röportajında, olgun bir sese sahip olduğu görüldü. Hilton, program sunucularına, yıllardır 'aptal sarışın sesi' çıkardığını söyledi.

"GERÇEK BEN, AKILLI BİRİ"
Hilton, "Ben uzun zamandır bir karakteri oynuyorum, dolayısıyla dünya hiçbir zaman benim olduğum kişiyi tanımadı. Gerçek ben, akıllı biri. Ben aptal sarışın değilim, sadece iyi bir rol yeteneğim var" diye konuştu. Hilton ayrıca, "Bir aptal olarak hatırlanmak istemiyorum, iş kadını olarak hatırlanmak istiyorum" dedi.

"HİÇ KİMSE GERÇEKTE KİM OLDUĞUMU BİLMİYOR"
"Hiç kimse gerçekte benim kim olduğumu bilmiyor. Çocukluğumda hiç kimseye anlatmadığım bazı şeyler oldu. Hala bunlarla ilgili kabuslar görüyorum" sözleriyle dikkat çekmişti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.