Lily James: ''Sanırım her zaman hatalar yapıyorum''

Oyuncu Lily James, rol arkadaşı Dominic West ile Roma gezisinde samimi şekilde görüntülenmesinin ardından açıklama yaptı.

Lily James: ''Sanırım her zaman hatalar yapıyorum''

Daily Mail, BBC'nin yeni dizisi The Pursuit Of Love'da baba kızı oynayan ikilinin, Roma'da birlikte aynı scooter'ın üzerinde giderken ve akşam yemeğinde öpüşürken çekilen fotoğraflarını yayımlamış ve Catherine FitzGerald ile evli olan West'in aldatma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. The Affair dizisinde aldatan erkeği canlandıran West, rolünü gerçek hayata taşımakla eleştirilmişti.

Aldatma skandalının merkezinde yer alan 31 yaşındaki James, 50 yaşındaki West ile İtalya sokaklarında öpüşürken görüntülenmesinin ardından Harper's Bazaar dergisinin İngiltere edisyonuna açıklama yaptı.

"AÇIK YÜREKLİLİKLE HATA YAPMAK DAHA İYİ"
Yeni filmi Rebecca'nın tanıtımı için röportaj veren James, West ile görüntülerine dair konuşmasa da sözleri skandal olaya yoruldu. James şu sözleri sarf etti: "Her zaman isyan etmek önemli. Sanırım her zaman hatalar yapıyorum. Biliyor musunuz, ben asla bir durumdan kaçmak ya da harekete geçmekten korkmak istemiyorum. Bence kendinizi olayın içine atmak ve açık yüreklilikle hatalar yapmak daha iyi. Yanlış yönlendirilmiş de olsanız, buna açıksanız hatalarınızdan kurtulabilir ve onlardan ders alabilirsiniz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.