''Angelina Jolie ve Brad Pitt çocuklarına birilerinin yaklaşmasından endişeleniyordu''

Bir zamanlar ‘Brangelina’ olarak anılan ve 2016’da açtıkları boşanma davası geçen yıl sonuçlanan Angelina Jolie ile Brad Pitt ikilisinin koruması, aile hayatları hakkında konuştu.

''Angelina Jolie ve Brad Pitt çocuklarına birilerinin yaklaşmasından endişeleniyordu''

45 yaşındaki Angelina Jolie ile 56 yaşındaki Brad Pitt'in koruma müdürlüğünü yapan Mark 'Billy' Billingham, Hollywood çifti ve çocuklarıyla 18 ay çalışma deneyimini anlattı.

Woman's Day dergisine konuşan 55 yaşındaki Billingham, Brangelina çiftinin en fazla altı çocuğunun güvenliğinden endişe duyduğunu söyledi. Eski evlilerin çocuklarının fidye için kaçırılmasından korktuğunu söyleyen koruma, "Angelina ve Brad çocuklarına birilerinin yaklaşmasından endişeleniyordu" ifadesini kullandı.

Billingham, aileyle geçirdiği zaman boyunca Jolie ve Pitt'in zaman yönetimi yeteneğine şaşırdığını söyleyerek, "Brad ve Angelina aile hayatından işe ve yardımlara kadar her şeye zaman bulabiliyordu. Ben onlardan çok şey öğrendim, onlar da benden çok şey öğrendi. Birlikte çalışmanın güzelliği karşılıklı saygının olmasından ileri geliyordu" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.