Meghan Markle'a üvey ablası sert çıktı, o fotoğraflar için özür dile

Prens Harry, Kraliyet Ailesi'nden ayrılmadan önce görevi gereği hiç kaçırmadığı Anma Günü etkinliklerine uzaktan da olsa katılmak istedi.

Meghan Markle'a üvey ablası sert çıktı, o fotoğraflar için özür dile

Bu amaçla da Londra'daki anıt mezara kendisi adına bir çelenk bırakılmasını istedi. Fakat bu isteği, İngiliz Kraliyet Ailesi tarafından olumsuz karşılandı ve Harry'nin isteği yerine getirilmedi.

Bunun üzerine Prens Harry eşi Meghan Markle ile birlikte Los Angeles'taki askeri mezarlığı ziyaret edip oraya bir çelenk bıraktı. Eşi Markle da Santa Barbara'daki malikanelerinin bahçesinden topladığı çiçeklerden oluşturduğu bir demeti bıraktı. Bu sırada da çifte anlaştıkları bir fotoğrafçı eşlik etti.

Harry ile Meghan, bu fotoğrafları basına servis etti. Bundan sonra da eleştiriler birbiri ardına geldi. Prens Harry ile Meghan Markle'ın bu yaptıklarının gösteriş olduğunu savunanlar oldu. Bazı kişiler "Böyle bir ziyaret samimi olsaydı, çift, fotoğraf çektirmeye gerek duymadan ziyareti gerçekleştirirdi" görüşünü savundu. Bazıları da bunu Harry'nin, isteğine karşı çıkan ailesine bir mesaj olarak yorumladı.

Uzun süredir sessiz duran Meghan Markle'ın ailesinden de bu davranışa bir tepki geldi. Markle'ın babasının eski evliliğinden dünyaya gelen üvey ablası Samantha, bu fotoğrafları "uygunsuz" diye nitelendirdi. Meghan Markle'a da o fotoğraflar için özür dilemesi çağrısını yaptı. Talk Radio'ya konuşan Samantha Markle "Anma Günü, sadece vatana hizmet için kendilerini kurban edenleri hatırlamak açısından önemli değil. Aynı zamanda hayatın ne kadar kısa ve değerli olduğunu da ifade eden bir gün" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.