Boşanma sonrası ilk ziyaret

Cenk Küpeli, Demet Şener’i boşanmadan önce birlikte oturdukları evde ziyaret etti. Genç işadamı, ayrıldığı eşinin Maltese Terrier cinsi köpeğini de geri getirdi.

Boşanma sonrası ilk ziyaret

Evliliklerini geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla sonlandıran Cenk Küpeli ve Demet Şener, önceki gün bir aradaydı. Hürriyet'in haberine göre; Küpeli, 19 aylık evliliği sona erince eşyalarını toplayıp ayrıldığı İstinye'deki evde boşandığı eşini ziyaret etti. İşadamı, yanında Şener'in Maltese Terrier cinsi köpeğini de getirdi. Köpeği araçtan Demet Şener'in yardımcısı aldı.

HER ZAMAN GELEBİLİR
Demet Şener ziyaretin ardından Emirgan'da görüntülendi. Eski manken, ayrıldığı eşinin ziyaretiyle ilgili sorulara şöyle yanıt verdi:
"Her zaman gelebilir. Biz güzel ayrıldık. Gayet huzurlu bir ortamdaydık ama bir yerde tıkandık, sebebini de söyledik. Başka eklenecek bir şey
yok. Her zaman görüşmeye devam edeceğiz." Şener, Cenk Küpeli'nin ailesiyle problem yaşadığı iddialarına da tepki gösterdi: "Neyse onu söyledik. Niye bunun altında başka şeyler aranıyor?"


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.