İddialı ve şık

Keklikoğlu İnşaat tarafından yapılan Restorium örnek dairesi, gün ışığını içeri alan ferah ortamı ve özgün tasarım anlayışıyla iddialı bir yaşam alanı sunuyor. Konsept dairede kullanılan dünyaca ünlü markalar, mekandaki lüks ve konfor vurgusunu güçlendiri

İddialı ve şık

Başkent konut sektörü, özellikle son yıllarda büyük bir değişim ve gelişim gösteriyor. Restorium projesi de başkentte yaşam kalitesini arttırma hedefiyle yola çıkan projeler arasında yer alıyor. Keklikoğlu İnşaat tarafından yapılan Restorium, sunduğu imkanlar ve günlük yaşama dair çözümleriyle dikkat çekiyor. Hayatı güzel kılan detayları yakalamaya çalışan Restorium projesi, Bilkent, İncek ve Çayyolu'na alternatif olarak birçok yeni projenin başladığı Beytepe bölgesinde yer alıyor. Ekolojik ve sürdürülebilir enerji kavramını lüks konsepti ile bütünleştiren Restorium'da büyük bir alanda konumlandırılan geniş mekanlara yer veriliyor. 65 konutun yer aldığı projede villalar, rezidanslar, bahçe katları, dubleks ve penthouse dubleksler bulunuyor. Botanik parkları, süs havuzları, gezinti ve bisiklet parkurları ile ferahlatıcı bir atmosfer sunan proje, yeşil alanlarıyla yarattığı sıcaklığı, lüks ve konforla birleştiriyor.

Beytepe Restorium örnek dairesi, tasarım özellikleriyle dikkat çekiyor. Keklikoğlu'nun ithal ettiği ve Restore showroom'larında yer alan Versace Home, Keuco, Bellosta, Eurolegno, Berloni, Barazza, Elica ve Galassia gibi dünyaca ünlü markaların yeni koleksiyonlarında yer alan ürünlerinin kullanıldığı Restore konsept daire, dekorasyona dair en son trendlerin uygulandığı iddialı tarzıyla dikkat çekiyor. Dairede, tüm mimari detaylar ile estetik ve işlevsellik bir arada sunuluyor. "Akıllı ev" özelliklerinin geniş bir yelpazede sunulduğu Restorium örnek dairesi, teknoloji tutkunlarını mutlu etmek üzere tasarlanmış. Ferah bir yaşam alanı oluşturulmak üzere planlanmış 4+1 dairenin diğer dairelerle ortak duvarı bulunmuyor; bu da daireye daha bağımsız bir yapı kazandırıyor. Kullanılan tüm mobilya ve malzemelerde lüks tutkusunun öne çıktığı mekan, dekorasyon konusunda fikir vermek üzere tasarlanırken alanı konforlu bir şekilde kurgulama konusunda da çözüm yolları sunuyor. Restorium'un deneyimli iç mimar ekibi tarafından tasarlanan daire, konforu ve sunduğu imkanlarla bir ailenin tüm ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek üzere planlanmış. Restore konsept daire, tüm bu özellikleriyle dünya dekorasyon trendlerinin geldiği son noktayı da yakından görme şansı veriyor.

Tüm mimari detayları ile estetik ve işlevselliği bir arada kullanarak müşteriye sunan dairede, teknolojik imkanlar da sonuna kadar kullanılmış. Işık, ısınma ve ses gibi sistemlerin elektronik bir şekilde kolayca kontrol edilebildiği mekanda yaşayanların rahatlığı için çeşitli detaylar düşünülmüş. Daire bu anlamda yaşam alanlarında teknolojik imkanları sonuna kadar kullanmak isteyenlerin de beklentilerine cevap veriyor. Ailenin her bireyi için yeterli yaşam alanı sunan konut, yatay olarak tasarlanırken; oturma alanı, banyo, mutfak gibi ortak alanlar aynı cepheye, yatak odaları, çalışma odaları, ebeveyn banyoları ise farklı bir cepheye bakıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.