Biber Bar

Eğlencenin ve müziğin favori duraklarından biri olan Nişantaşı’ndaki Biber Bar, konsept partileri, ünlü DJ’lerin performansları ve birbirinden lezzetli yemekleriyle bu sezon da eğlence tutkunlarının buluşma noktası oldu.

Biber Bar
İstanbul'un en gözde yeme-içme ve eğlence mekanlarından biri de Biber Bar. Yıllardır kalitesinden ödün vermeden İstanbulluları ağırlayan mekan, her geçen yıl popüleritesini artırıyor. Her sezona yeni mönü ve yeni eğlence alternatifleriyle giren Biber Bar, bu kış da müdavimlerini birçok yenilikle tanıştırdı. Lezzetleri, sunumları ve eğlence konseptiyle açıldığı ilk günden beri büyük ilgi gören Biber Bar, yenilenen mönüsü ve yepyeni sürpriz etkinlikleriyle kış sezonunda da iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Haftanın belirli günlerinde farklı DJ ve konsept partilere ev sahipliği yapan Biber Bar'ın başarısının arkasında sektörün ünlü isimlerinden Onur Büyükalp, Selma Şeşbeş ve Önder Bekensir bulunuyor.

Biber Bar'ın yenilenen mönüsünde; 'Ördek Roll', 'Somon Tartare', 'Risottolu Fırın Levrek', 'Kinoalı Enginar Salata', 'Vejeteryan Pizza' ve 'Karides Tempura' gibi birbirinden özel lezzetler yer alıyor. Biber Bar'ın favorilerinin başında 'Bar Tabağı', 'Karışık Bruschetta' ve 'Mini Burgerlar' geliyor. Akşam saatlerinize eşlik eden özel kokteyller de öne çıkıyor. Sezonun en özel sürprizlerinden biri ise sushi tutkunlarına! Biber Bar'ın marifetli şefi tarafından hazırlanan sushi tabaklarının tadına doyamayacaksınız. Biber Bar'ın sushi mönüsünde 'Karışık Sushi Tabağı', 'Mix Sashimi Tabağı' ve 'Karışık Nigiri Tabağı' olarak üç farklı seçenek sunuluyor.

Biber Bar, Nişantaşı'nda kaliteli eğlenmeyi seven, en keyifli müzikler ve buna eşlik edecek birbirinden renkli ve lezzetli kokteyllerle gecesini unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyenleri bekliyor.



Sinan Özedincik

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.