Nişantaşı'nda öğle yemeklerinin adresi: Nopa

Yeme-içmenin merkezlerinden Nişantaşı’nın gözde mekanlarından olan Nopa Restaurant, baştan sona yenilenen mönüsü ve mekandaki sürpriz değişikliklerle iddiasını sürdürüyor.

Nişantaşı'nda öğle yemeklerinin adresi: Nopa

Sinan ÖZEDİNCİK

Moda, eğlence, yeme-içme, sanat ve iş dünyasının kalbinin attığı Nişantaşı'nın en iddialı mekanı olan Nopa Restaurant; yenilediği mönüsü ve mekandaki sürpriz değişikliklerle, adından söz ettirmeye devam ediyor. Misafirlerine şehrin kargaşasından uzak arka bahçesinde, eşsiz bir ambiyans sunan Nopa'nın 'paylaşımlık' ağırlıklı yeni mönüsü, öğlen yemekleri için ideal bir alternatif sunuyor. Şubat ayından itibaren öğlen yemeklerinde özel bir 'set mönü' de sunan Nopa; Beluga Mercimekli Izgara Somon ve ev yapımı Lasagna Bolognese'den Dana İlik Risotto'ya, Nopa Burger'den zengin salata seçeneklerine kadar pek çok farklı lezzetin yer aldığı mönüsünde; her zamanki gibi mevsiminde ve lokal ürünler kullanıyor. Son dönemde dünyada hızla yükselen 'comfort food' akımını mönüsündeki yemeklere yansıtan Nopa; hazırladığı özel mönü ile öğlen yemekleri için de benzersiz bir alternatif sunuyor. Nopa'nın öğlen yemeklerini 'The House Cafe uygulaması' ile ödeyenler ise yüzde 20 indirim avantajından yararlanabiliyor.

Zengin seçenekler var
Dünyada da hızla yayılan 'comfort food' akımını Şef Deniz Ahmet Köse tarafından yenilenen mönüsüne yansıtan Nopa; hepsi ev yapımı olan ekmekler, makarnalar, tatlılar, dondurma ve sorbe'leriyle de fark yaratıyor. Düzenli gelen misafirlerine leziz sürprizler hazırlamak için çorba çeşitleri, risotto ve makarna ağırlıklı bir 'günün spesiyalleri' mönüsü de sunan mekanın, özellikle öğlenleri tercih edilen zengin salata seçenekleri ise lezzet ve sağlığı bir arada isteyenleri bekliyor.

Bir çiçek bahçesi
Kendinizi adeta bir çiçek buketinin içindeymiş gibi hissedeceğiniz bahçesinde, daha önce deneyimlemediğiniz benzersiz bir ambiyansa sahip olan Nopa'nın sıra dışı dekorasyonunda da yeni sezonda sürpriz değişiklikler var. Mekanın Autoban Mimarlık Atölyesi tarafından tasarlanan konseptine, mönüdeki 'comfort food' yaklaşımına uygun olarak renkli dokunuşlar göreceksiniz.

Sevilen lezzetler şimdi öğle mönüsünde
Nopa, sıcak ortamı ve rahatlığıyla, gün boyu vakit geçirmek için ideal bir ortam sunan, hem iş yemekleri hem de öğlen daha samimi yemekler için Nişantaşı'nda benzersiz bir alternatif yaratıyor. Nopa'nın en çok tercih edilen lezzetlerini, çok daha uygun fiyatlarla bir araya getiren öğlen set mönüsünde; başlangıç ana yemek ya da ana yemek tatlı seçeneklerinden biri yer alıyor. Nopa'da öğlen yemeklerini 'The House Cafe' uygulaması üzerinden ödeyen misafirlere ise yüzde 20 indirim avantajı sunuluyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.