Balayı için çok özel rotalar

Düğün trendlerinin değişmesiyle birlikte çiftler, balayı rotalarında da farklılık arıyor. Kişiye özel seyahat danışmanlığı yapan Sinem Tosun, 2018 yılının trend balayı rotalarını anlattı.

Balayı için çok özel rotalar

Nazan ORTAÇ

Seyahat dünyasında yaklaşımları ile fark yaratan ve yepyeni bir anlayış getiren Boutique Style Travel, kişiye özel seyahat danışmanlığı ile hayallerin de ötesinde tatiller yaşatıyor. Tatilinde ayrıcalıklı deneyimler yaşamak, A'dan Z'ye özel danışmanlık servisi ile seyahatini daha keyifli, ayrıcalıklı geçirmek isteyenler tarafından tercih edilen Boutique Style Travel'ın kurucusu Sinem Tosun, 2018'in öne çıkan, en çok tercih edilen balayı rotalarını, çiftlerin benzersiz tatil deneyimleri yaşayacakları yerleri anlattı.

EGZOTİK ADALAR SEYŞELLER'DE UNUTULMAZ BALAYI
Maldivler'in aksine 2018'in favori balayı adası Seyşeller olarak öne çıkıyor. Zengin ve bereketli doğası, bembeyaz kumsalları, berrak turkuaz denizi ile aşkın ve huzurun buluşma noktası olan Seyşeller, gün batımı ile çiftler için zamanın durduğu bir cennet... Yağmur ormanları, denizin içinden yükselen palmiyeler, kumsaldan denize, boylu boyunca uzanan hindistancevizi ağaçları, dev su kaplumbağaları; bu adalarda gördüğünüz her şey tam anlamıyla bir rüyanın gerçekleşmiş halini resmediyor. Beau Vallon koyunda güneşin batışına nazır çok romantik bir akşam yemeği gibi daha birçok özel seçenek sunan Seyşeller, balayı tatillerini unutulmaz kılıyor.

ÇİFTLERİN GÖZ BEBEĞİ TROPİK CENNET BALİ
Endonezya'nın 17 bin adasından en ünlüsü olan Bali, 20 binden fazla egzotik Hindu - Budist tapınakları, günlük ruhani yaşam ritüelleri, ilginç festivalleri, unutulmaz manzaraya sahip parıldayan yemyeşil pirinç terasları, son derece ilgi çekici coğrafyası, birbirinden farklı ve lezzetli egzotik meyveleri, turkuaz renkteki deniziyle balayı çiftlerine unutulmaz bir tatil yaşatıyor. Adeta tropik bir cennet olan Bali'de, denizin ortasındaki kayalığın üzerine inşa edilen Pura Tanah Lot Tapınağı, ormanın içinde uçuşan kelebekleriyle muhteşem bir ambiyans yaşatan GitGit Şelalesi, mistik dağların arasında ve suyun kenarında oldukça huzurlu bir yerde konumlanmış ruhani bir atmosferi olan Ulun Danu Bratan Tapınağı, fırçayla çizilmiş gibi görünen Jatiluwih Pirinç Tarlaları ve en özel plajlarıyla Seminyak Bali'de mutlaka görülmesi gereken yerlerin arasında bulunuyor. 'Eat & Pray & Love' filmi temalı, size özel spiritüel turlara çıkabilir, benzersiz deneyimler yaşayabilirsiniz. Size özel helikopter turuyla ünlü ressamlara ve fotoğrafçılara ilham kaynağı olmuş bu eşsiz coğrafyayı bir de kuşbakışı gözlemleyebilirsiniz. Luwak kahvesinin yapım aşamasını ayrıcalıklı olarak keşfedebilir; özel masaj locanızda en masaj yaptırabilirsiniz.

AKDENİZ'İN İNCİLERİ İSPANYA ADALARI
Turkuaz renkli koyları, dünyaca ünlü eğlence mekanları ve plajları, nefis Akdeniz mutfağı, görkemli beyaz evleri, koruma altına alınmış tarihi mekanları ile İbiza balayı rotalarının incileri arasında yer alıyor. Tekne ile Formentera Adası'na gidebilir, ünlü DJ'lerin partilerinde ve gece klüplerinde size özel VIP locada eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Dünyanın en güzel günbatımına sahip adada tahta salaş masaların bir kısmı kumsala kurulmuş, Cap des Falco'da ayaklarınızın kuma sokmanın tatlı huzuruyla manzaraya karşı bir şeyler içebilir veya günbatımı kutlama partileri veren Cafe Mambo'da ve Sant Antoni Plajı'nda eşsiz günbatımını seyredebilirsiniz. Cezayir ve İspanya arasında yer alan Mayorka, İspanya'nın doğu sahiline yakın Balear Adaları'nın en büyüğü... Akdeniz'in incisi olarak bilinen bu efsanevi ada, tarihi, hem İspanyol hem de Arap kültürünün etkilerini taşıyan mimari dokusu, ışıl ışıl sokakları, nefes kesen vahşi kıyılardan Maldivleri aratmayan incecik kumlu turkuaz rengi koyları, sıcakkanlı insanları ve hareketli gece hayatı ile en keyifli balayı rotalarının arasında yer alıyor. Mayorka'nın eşsiz koylarında özel tekne turuna çıkabilir, İspanya'nın romantik manzarası eşliğinde güneşin keyfini yaşayabilir, balon turuyla adayı gökyüzünden seyredebilir, Vespa, bisiklet ve eşekler ile adayı gezebilir, ünlü şefler ile ada mutfağının eşsiz yemeklerini yapacağınız yemek derslerine katılabilirsiniz. İspanya anakarasının batısında yer alan ve sakin bir balayı tatili tercih edenler için ideal bir seçim olarak öne çıkan Minorka, huzurlu ambiyansı, eşsiz koyları, berrak denizi, ormanlık alanları ve güzel kumsalları ile ünlü... Size özel teknenizle denize açılabilir, derin mavinin keyfini çıkarabilir, güneşin batışına nazır sangria'nızı içebilirsiniz.

SAKLI CENNET CAYMAN ADALARI
Küba ve Jamaika'ya komşu olan Karayipler'in cennet parçası Cayman Adaları, bembeyaz kumları, turkuaz suları, palmiye ağaçları ile bezeli plajları, mercan kayalıkları ve nefes kesici dalış alanları ile eşsiz bir balayı rotası... Büyüleyici sahilleri ile tanınan, Karayipler'in en büyük adası Grand Cayman, eğlenceli su sporu aktivitelerinin yanı sıra aşk ve barış dolu reggae ezgileri, tutkulu ve ritmik salsa dansı ile renkli bir gece hayatını da sergiliyor. Muhteşem renkleri ve eşsiz sesleri ile bin bir çeşit tropikal kuşları, mavi iguanaları ve su kaplumbağalarını görebileceğiniz safari turlarında, korsan hazinelerinin saklı olduğu inanılan mağaraları da keşfedeceksiniz. Çiftler adeta cennetten bir parça olan Cayman adalarında tadım turlarına çıkabilir, günbatımı tekne gezilerinde romantik anlar yaşayabilirler.

LOS CABOS'TA HER MEVSİM YAZ
Meksika'nın ünlü Baja California yarım adasının ucunda yer alan Los Cabos tam bir balayı cenneti... Los Cabos, tropik iklimi, beyaz kumsalları, renkli eğlence hayatı, şık restoranları ile balayında hem hareketli, hem romantik, hem de huzurlu bir rota arayan çiftler için ideal... Gün batımının güzelliğini yaşatan cruise gezileri, eşsiz deniz dünyası, dalış turları, Baja Çölü'nde ATV gezileri ve daha birçok aktivite imkanı ile burada her anı dolu dolu yaşamak mümkün...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.