Deniz ürünlerine modern bir yaklaşım

Rumelihisarı’nın ‘seafood brasserie’si Kiss the Frog, günlük balık yemeklerinden, pizza, pasta ve suşiye uzanan, kurbağa bacağının da yer aldığı geniş mönüsüyle Avrupa tarzında bir yemek deneyimi sunuyor.

Deniz ürünlerine modern bir yaklaşım

Sinan Özedincik

Rumelihisarı sahilinde bulunan Kiss the Frog'un zengin mönüsünde suşi, pizza, ev yapımı makarnalar ile kabuklukabuksuz her tür deniz ürünü bulunuyor. Deneysel, klasik ve dünya mutfaklarını bir araya getiren mönüsüyle Kiss the Frog, tam anlamıyla sıradışı deniz ürünleri tecrübesi yaşatmak için tasarlanmış bir 'seafood brasserie'. Mönüsü en taze ve lezzetli malzemelerden oluşturulan restoranda Fransa'dan gelen canlı istiridye ve akvaryumdan seçilebilen ıstakozlar her gün sunuluyor. Odun fırınından benzerine az rastlanan çoğunluğu deniz ürünlü pizzalar, ahtapotlu lahmacun ve doğal ekşi maya kullanılarak hazırlanan ev yapımı ekmekler mis kokuları ile çıkıyor. Zengin suşi mönüsüne sahip mekanın ilgi gören favorilerden biri de çıtır kurbağa bacağı.

Sağlıklı yemekler

Kiss the Frog'da sağlıklı yaşam trendlerini izleyenler ve deniz ürünü sevmeyenler için kabak spaghetti, kinoalı salata gibi yemekler de yer alıyor. Deniz ürünleri ve balıklar ile uyumlu zengin bir şarap kavı ve özgün kokteylleri hazırlayan bar bölümü de iyi müzik, iyi servis felsefesi ile keyifli vakit geçirmek üzere tasarlanmış. Boğaz'da mükemmel konumu, samimi dekorasyonu, canlı DJ performansı ve konforlu ortamı ile Kiss the Frog, hem arkadaş grupları, hem romantik bir akşam yemeği, hem de iş yemekleri için ideal ortamı sunuyor. Mekanın sıcak atmosferini destekleyen müzikler özenle seçilmiş, akustik ve keyifli seslerden oluşuyor. İç mekan 60 kişi, bahçesi 25 kişi kapasiteli mekan, kokteyl organizasyonları için 200 kişiyi ağırlayabiliyor. Yenilenen dekorasyonu, sürprizli yeni mönüsüyle haftanın 7 günü 12.00 - 02.00 saatleri arasında servis veren Kiss the Frog'da vale hizmeti de veriyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.