Şehrin en yeni ve en iddialı İtalyanı

Jüpiter Grup’un Nişantaşı’ndaki tarihi Maçka Palas’ta açtığı yeni mekanı Galvin Ristorante, sanatla tasarımı buluşturan dekorasyonu, özel mönüsü, farklı sunumu ve servis kalitesiyle İstanbul’un en iddialı İtalyan restoranı...

Şehrin en yeni ve en iddialı İtalyanı

Sinan Özedincik

Yeme, içme ve eğlence sektörünün parlayan yıldızı Jüpiter Grup, İstanbul'a yeni bir mekan daha kazandırdı. People, Hazine, Grey, Charter Pub gibi İstanbul'un en popüler mekanlarının yaratıcısı olan Jüpiter Grup, şimdi de Nişantaşı'na çok şık bir İtalyan restoranı açtı. Tarihi Maçka Palas binasında 'Galvin Ristorante' adıyla kapılarını aralayan İtalyan restoranı, lezzetli bir mönüye, çok şık bir dekorasyona ve çok iddialı bir servis kalitesine sahip. Her yönüyle iddialı olan Galvin Ristorante, diğer Jüpiter Grup mekanları gibi kısa sürede İstanbul'un gözde mekanı oldu. Yaklaşık bir yıl hazırlık süreci geçiren Galvin Ristorante, ilk bakışta dekorasyonuyla her göreni kendine hayran bırakıyor. Tarihi Maçka Palas'ın dokusuna uygun renovasyon geçiren Galvin Ristorante için altı ayrı sanatçı çalıştı. Antik Roma dönemi desenler, Gotik kabartmalar, vitray pencereler ve özel yapım aydınlatmaların dikkat çektiği mekana, heykeltıraşların yaptığı özel heykeller ise ayrı bir hava katıyor. Gotik tarzdaki sütunlar, mozaiklerle kaplı yürüme yolu, canlı zeytin ağaçları da buranın dekorasyonunu özel kılan detaylar arasında yer alıyor. Her açıdan İtalyan ruhunu yansıtan Galvin Ristorante, üç bölümden oluşuyor. Konforlu koltukları ve seramik ustaları tarafından tek tek elle hazırlanan muhteşem barı mekanın ilk bölümünü oluşturuyor. Gece 02.00'a kadar içkinizi yudumlayarak, iyi müzik eşliğinde keyifli sohbetlerinizi yapacağınız bu bar ve lounge alanından, mozaiklerle kaplı yürüme yolunu takip ettiğinizde kendinizi ana restoran bölümünden buluyorsunuz. Galvin Ristorante'nin üçüncü bölümü ise bahçesi. Bahçede ilk göze çarpan zeytin ağaçları oluyor. 80 adet canlı zeytin ağacı ile çevrili olan bahçedeki çeşme, sütunlar ve heykeller, kendinizi adeta Roma sokaklarında hissetmenizi sağlıyor. Galvin Ristorante'nin 'şehrin en iyi İtalyan restoranı' iddiasını mönüsüyle de sürdürüyor. İtalyan mutfağında uzman bir ekip tarafından yönetilen Galvin Ristorante'nin mutfağından en özel İtalyan lezzetleri çıkıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.