İstmarina'da iddialı bir et restoranı

Kartal’daki İstmarina’da açılan Meat Chef Steakhouse, kısa sürede adından övgüyle söz ettirmeyi başardı. Mutfağını et konusunda uzman bir ekibe emanet eden mekan, İstanbullulara şık bir ortamda çok özel lezzetler sunuyor

İstmarina'da iddialı bir et restoranı

Sinan Özedincik

Biz Türkler, ete çok düşkünüzdür. Hem evlerimizde sık sık et yemekleri pişirir hem de dışarıya yemeğe çıktığımızda genelde et yemeyi tercih ederiz. Özellikle son yıllarda steakhouse'lara olan ilgi iyice artmış durumda. Artık et yemeye dışarıya çıkan ve özellikle steak'i çok seven İstanbulluların son dönemde vazgeçilmezi haline gelen yeni bir adres var: Meat Chef Steakhouse.
Kartal'da yeni açılan, İstanbul'un ilk marina AVM'si İstmarina'da bulanan Meat Chef Steakhouse, son dönemde revaçta olan steakhouse'ların en güzel örneklerinden biri. Et konusunda kalıplaşmış düşüncelerinizi değiştirmeyi hedefleyen mekan bir hayli iddialı. Mekanda konuklara, titizlikle seçilen kaliteli etler, usta dokunuşlarla eşsiz lezzetler şeklinde sunuluyor. Çünkü Meat Chef Steakhouse'da et pişirmek bir sanat olarak görülüyor. Mekanın mönüsünün çeşitliliği de her damak zevkine uygun bir et bulmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca Meat Chef'in eşsiz lezzetlerini evinizde kendiniz de deneyimleyebilirsiniz. Bunun için restoranın kasap reyonuna uğramanız yeterli.
Meat Chef Steakhouse'un sahibi Engin Avcı restoranını, fine dining bir restoran olarak tanımlıyor. Mekanın mutfağının başında ise, İstinyePark Günydın'dan tanıdığımız şef Taci Koçer bulunuyor. 250 kişilik kapasitesi ve çok özel mimarisi, üstü açılabilen tavanı ile konuklarını ağırlayan 750 metrekarelik mekan, aynı zamanda Adalar manzarası ile yemeğinizi şık ve farklı bir ortamda yeme imkanı sunuyor. Profesyonel mixolojist'lerin hazırladığı dikkat çekici kokteyller, ödüllü yerli ve yabancı şaraplar, seçme viskiler ve gurme markalar da etinize eşlik etmek ve mekanda keyifli vakit geçirmenizi sağlamak için sizi bekliyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.