Her akşam farklı bir program

Emirgan Group bünyesinde yer alan La Boucherie, yeni sezonda misafirlerini yeni lezzetleri, şık sunumları ve keyifli müzik programları ile ağırlıyor. Mekanda, Ayta Sözeri, Özer Atik, Ödül ve Meltem Cumbul sahne alacak

Her akşam farklı bir program

Sinan Özedincik

İlk 'Dinner Theatre' konsepti ile fark yaratan La Boucherie, popüler isimler ile farklı programlar sunarak yeni sezona hareketlilik getiriyor. Türkçe canlı müziğin İstanbul'daki en keyifli adreslerinden La Boucherie, çarşamba akşamları Ayta Sözeri, perşembeleri 'Dost Meclisi' konsepti ile Özer Atik'i müzik severler ile buluşturuyor. Her gün farklı konsepti ile ilgi çeken La Boucherie'de, cuma akşamları enerjisiyle hayran bırakan Ödül ile 'Funk Alaturka' programı, cumartesi akşamları ise büyük beğeni toplayan her şarkıda başka bir karaktere bürünen Meltem Cumbul 'Bu Zaman Renk, O Zaman Dans' programı ile sevenleriyle bir araya geliyor.

La Boucherie farklı konseptli programlarının yanı sıra uluslararası bir deneyime sahip Group Executive Şef Berke Kurtbay'ın özenle hazırladığı yeni mönüsü ile yemek tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden olmaya aday görülüyor. Mönüde yer alan portakal sos eşliğinde karamelize keçi peynirli pancar salatası, beyaz şaraplı konfi domates sos ile kahverengi tereyağında sotelenmiş deniz tarağı, klasikleşen La Boucherie steak ve ev yapımı ragu makarna lezzetleri, görsel bir şölene dönüşerek misafirlerin beğenisine sunuluyor.

La Boom Emirgan'ın şöhretli tabağı La Boucherie; yeni bir konsepte ilham vererek, misafirlerine Fransız usulü gastronomik bir deneyim yaşatıyor. Duvarları süsleyen post-empresyonist resimler, yenilenen mönüsü ve popüler isimlerden oluşan ses getiren programları ile keyifli bir atmosfer sunuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.