Ünlü etçiden yepyeni bir konsept

Günaydın, Steak & Smokehouse konseptinde açılan Suadiye şubesinde misafirlerini ağırlamaya başladı. Günaydın Suadiye, modern unsurlarla tasarlanan dekorasyonunun yanı sıra girişte bulunan kasap reyonu ile zengin bir konsept sunuyor

Ünlü etçiden yepyeni bir konsept

Sinan Özedincik

Türkiye'de 45 restoranı bulunan Günaydın, şubelerine İstanbul Suadiye restoranını da ekledi. Günaydın Suadiye, diğer şubelerden farklı olarak 'Steak & Smokehouse' konseptinde hizmet veriyor. Yeni konsepte ismini veren ve ilk kez Suadiye şubesinde uygulanan smoke pişirme tekniği Günaydın'ın et konusundaki uzmanlığının altını da bir kez daha çiziyor. Smoke yönteminde; etlerin aroması yüksek saf meşe ve kiraz odunu ile 5 saat tütsülendikten sonra 5 saat daha pişiriliyor ve bu şekilde aroması artırılıyor. Bunun yanı sıra yine ilk defa Suadiye şubesinde uygulanan ızgara sistemi sayesinde ateşin seviyesi kontrol edilebiliyor ve etin pişirilme derecesi damak zevkine göre ayarlanabiliyor. Birçok lezzetin yaratıcısı Günaydın; Brisket, Assado, Dallas Steak, Beef Fillet Tagliata, New York Steak, T-Bone Steak, Porterhouse Steak ve Kuzu Kafes gibi imza yemekleriyle yeni şubesinde de farkını ortaya koyuyor. Suadiye şubesi; yaklaşık 200 kişilik kapasitesiyle aile yemeklerinden özel gün organizasyonlarına, maç heyecanından iş yemeklerine kadar farklı buluşmalara da ev sahipliği yapıyor. Haftanın belirli günlerinde DJ performansı da Günaydın buluşmalarına eşlik ediyor. Kasap reyonundan çiğ et satışının da gerçekleştiği şube, paket servis hizmeti ile de zengin mönüsünü evlere taşıyor.

İstanbul'un Bostancı semtinde kasap dükkanı olarak faaliyete başlayan Günaydın, o günden bu yana Türkiye'de et konusundaki liderliğini koruyor. Günaydın'ın kurucu ortağı Cüneyt Asan, "Yurtdışı yatırımlarımızın yanı sıra Türkiye'de de yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yeni şubemiz Suadiye'de yepyeni bir konsept olan Steak & Smokehouse'u misafirlerimizle buluşturduk. Yeni adresimizde markanın gelişime açık, yenilikçi ve dinamik yapısını yansıtmaya çalıştık. Misafirlerimize kusursuz hizmet sunabilmek için çalışmaya ve kendimizi yenilemeye devam edeceğiz" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.