Alaçatı’nın yeni gözdesi

Alaçatı Hacımemiş’teki Hammam, geçtiğimiz hafta yaz sezonuna “Merhaba” dedi. Serkan Koca’nın işletmeciliğini yaptığı ve Hacımemiş’teki eski Momo’nun yerine açılan mekanın mutfağı ise iki şefe emanet...

Alaçatı’nın yeni gözdesi

Sinan Özedincik

Türkiye'nin en popüler tatil beldelerinden Alaçatı'da her yaz yeni mekanlar açılıyor. Beldede bu sezon açılan mekanların en dikkat çekeni Hammam. Hacımemiş'te eski Momo'nun yerine açılan mekan şimdiden herkesin dilinde.

Eski restoranın mimarisinin ve mutfağının tamamen değiştiği Hammam, Türk ve İtalyan mutfağı ağırlıklı. Hammam'ın zengin yemek mönüsü iki şefe emanet. Ege mutfağının lezzetleri Dilek Yetkiner'e, İtalyan mutfağının lezzetleri ise Şef Tarık Dogan ve ekibine emanet. Hammam'ın kokteyllerini de unutmamak gerek. Çünkü mekanın diğer en zengin mönüsü de kokteylleri. Her zevke, her damağa uygun farklı seçenekleri ile kokteyller de göz dolduruyor. Özellikle 'Hamama Giren Terler' hem ismi hem de lezzeti ile ilgi çekiyor.

Bu yaz farklı kitlelere güzel lezzetlerin yanı sıra kaliteli bir müzik sunacaklarını da belirten ünlü işletmeci Serkan Koca, "Alaçatı her kesimden insanı ağırlayan önemli bir tatil yöresi. Çoğu tatilci İzmir ve İstanbul'dan iki günlüğüne bile Alaçatı'ya geliyor. Ve eğlenmek istiyor. İşte güzel bir müzik ziyafeti ve kaliteli bir yemek ile bu isteklerine Hammam çok ciddi karşılık verecektir bu yaz" diyor.

Alaçatı Hammam kapılarını saat 19.00'da akşam yemeği ile açıyor. DJ Mehmet Güleç'in müzikleri ise saatler 23.00'ı gösterdiğinde hareketleniyor ve 02.00'a kadar devam ediyor. Bayramda veya daha sonra Alaçatı'ya gidecekseniz Hammam'da lezzetli ve eğlenceli bir gece geçirebileceğinizi unutmayın.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.