İyi yemek ve iyi müziğin Çeşme’deki adresi

Geçen yaza damgasını vuran The Beach of Momo, lüks bohem konseptiyle 17 Mayıs’ta Çeşme Dalyan’da yeniden kapılarını açtı. Mekan, bu yaz da yemek, keyif ve eğlence tutkunlarının Ege’deki adresi olmaya aday

İyi yemek ve iyi müziğin Çeşme’deki adresi

Sinan Özedincik

Burak Beşer'in yarattığı Çeşme'deki The Beach of Momo, iddialı ekibiyle sezonu açtı. Akdeniz mutfağından ilhamla hazırlanan nefis yemekler yine ünlü İtalyan şef Carlo Bernardini imzalı olacak. Eğlencesiyle de akıllara kazınan The Beach of Momo'nun müzik direktörlüğünü ise bu yıl DJ Tankut Karakurt üstleniyor. DJ Yakuza, Cüneyt Öztürk ve Murat Tokuz gibi yetenekli isimler yaz boyunca setin başına geçerken; pazar günleri ilk kez gerçekleşecek 'Sunday Ritual' konseptli partiler de çok konuşulacak. Konumu, yemeği, eğlencesi ve servisiyle yaz tatili standartlarını değiştiren The Beach of Momo, sürpriz sanat ve tasarım projeleriyle bu yaz da oldukça iddialı.

Lüks bohem konseptiyle geçen yaza damgasını vuran The Beach of Momo, yaz coşkusuna kaldığı yerden devam ediyor. İşletmeciliğini Turgay Yıldız'ın yaptığı iyi yemek ve iyi müziğin Çeşme'deki adresi The Beach of Momo'nun Ece Akbulut imzalı konsept tasarımı, denize bakan alanların genişlemesi ve ufak dokunuşlarla yaza hazır.

Akdeniz mutfağından ilhamla hazırlanan ve büyük beğeni toplayan zengin mönüde, çok sevilen karpuzlu mantı, makarna, pizza ve salataların yanı sıra uzun öğle yemekleri için paylaşımlık yeni Akdeniz lezzetleri ve kaburgalı burger gibi daha hızlı yenebilecek yeni tatlar da konukların beğenisine sunuluyor. Yemek ve eğlencesiyle olduğu kadar kokteylleriyle çok sevilen mekanın mönüsünde yine birbirinden lezzetli tatlar var. Sektörün tanınmış ve yetenekli bar şefi Aydın Gürhan, keşfettiği her yeni tadı ve klasikleşen kokteylleriyle yaz boyunca barda olacak.

The Beach of Momo, eğlencesiyle de iddialı. Her cuma setin başına geçecek olan Tankut Karakurt dışında perşembe akşamları DJ Yakuza, cumartesi günleri ise çok sevilen Murat Tokuz geç saatlere kadar kabinde olacak. Pazar günleri de Cüneyt Öztürk ile Çeşme'nin en ses getiren partileri gerçekleşecek.

Konumu, yemeği, eğlencesi ve servisiyle yaz tatili standartlarını değiştiren The Beach of Momo; içeriği, sürpriz partileri, sanat ve tasarım projeleriyle tatilcilere keyif ve eğlence vadediyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.