Eşsiz manzarada lezzet şöleni

Aqua Florya’nın giriş katında yer alan Upstate Mare, birbirinden lezzetli ve imza yemekleri ile İstanbulluları ağırlıyor. Mekan, özgün mönüsü ve muhteşem manzarasıyla müdavimlerinin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor.

Eşsiz manzarada lezzet şöleni

SİNAN ÖZEDİNCİK sinan.ozedincik@sabah.com.tr

Restoran sektörüne yeni bir soluk kazandıran Upstate Mare lezzetli mönüsüyle müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Aqua Florya'nın giriş katında yer alan Upstate, birbirinden özel malzemelerle oluşturulan geniş içerikli mönüsü ile müşterilerinin damaklarında unutulmaz lezzetler bırakıyor. Büyüleyici manzarası ile konuklarına keyif dolu anlar yaşatan ve misafirleri için tüm detayları sonuna kadar düşünen mekan içinde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına son derece dikkat ediliyor.

Upstate Mare'yi özel kılan detaylardan bir diğeri ise; büyük ustalıkla hazırlanan leziz kokteylleri. Yetenekli barmenlerinin özel reçetelerle hazırlayıp sunduğu kokteyller, her damağa hitap eden seçenekleriyle gün boyu keyfinize keyif katıyor. Modern tapas'ın en özel lezzetlerini kendine has yorumuyla buluşturan Upstate Mare, Tuna Tartare, Gyoza, Levrek Taco gibi kalitesi ve lezzetiyle damaklarda şölen yaşatan güçlü bir başlangıç mönüsüne sahip. Birbirinden özel lezzetleri modern dokunuşlarla harmanlayan mekanın imza mönüsünün içinde Somonlu Nero Tagliolini, Spicy Beef, Kuzu Cotto pizzetta en çok tercih edilen ürünlerden oluyor.

Konuklarını eşsiz manzarasıyla büyüleyen mekan, sabahları sunduğu zengin kahvaltı ile birlikte her gün düzenleyeceği beş çayı ile konuklarına farklı bir konsept alanı sunuyor. Farklı, zengin ve lezzetli menüsü ve imza kokteylleri ile dikkatleri üstüne çeken Upstate Mare haftanın yedi günü saat 10:00'dan itibaren misafirlerine kapılarını açıyor. Sektörün en tecrübeli isimlerinden Turan Çetinkaya ve başarılı ekibi, kahvaltıdan atıştırmaya, öğle yemeğinden akşam yemeğine hizmet veren Upstate Mare'yi tercih edenlere, kaliteli ve keyifli bir deneyim yaşatmayı vadediyor.

Hafta sonları bahçeye iniyor
Kozmonot Bomonti, sıkı güvenlik önlemleriyle popülerliğini korumaya devam ediyor. Hijyenik önlemleriyle misafirlerine güven dolu bir ortam sunan Kozmonot, artan talepler sonucu sosyal mesafeyi koruma amacıyla her cuma ve cumartesi mekanın bahçesini de misafirlerine açıyor. 800 metrekare alana konumlanan şehrin popüler adresi, ön ve arka bahçelerindeki mesafeli sosyalleşme alanlarıyla misafirlerine güven dolu bir ortam sunuyor. Üzeri açık bahçelerinde bitki ve dekorasyonuyla keyif dolu buluşmalara ev sahipliği yapan Kozmonot Bomonti, özel gün kutlamaları için kalabalık grupların favorisi olurken, sosyal mesafe kurallarından da taviz vermiyor.

Klasikleşen Lezzetler
Alaçatı'da başlayan kahve macerası Fişekhane'nin tarihi atmosferinde devam ediyor. Fişekhane'nin tarihi dokusunun içinde yükselen komşu kahve, İzmir'de başlayan kahve kültürünü Büyükyalı'da İstanbullular ile buluşturuyor. Üçüncü nesil kahve anlayışı ile geleneksel kahve kültürünü bir arada sunan komşu kahve, üstün kalite mutfak deneyimini misafirleri ile buluşturuyor. Ağırlıklı olarak sıra dışı kahve ve tatlı alternatiflerinin olduğu mönüsünde aynı zamanda zengin kahvaltı çeşitleri ve ev yapımı özel soğuk çay çeşitleri ön plana çıkıyor. Mönüde, kahve çeşitlerinden, kendi buluşları olan i̇sli americano, alaçatı kumunda kahve, ev yapımı soğuk çaylardan; hibiscus ice tea ve tropical mate ice tea, öne çıkıyor.

Garbo'da sonbahar keyfi
Eğlence dünyasının en kaliteli ve sevilen adreslerinden Moda Kayıkhane'nin yeni markası Gardens of Garbo'da pazartesiden perşembeye renkli ve lezzetli saatler yaşanıyor. Tam karşınızda tarihi Moda İskelesi, hemen arkasında boylu boyunca uzanan Kalamış Koyu ve masmavi deniz manzarasında 13:00-18:00 saatleri arasında birbirinden özel kokteyl, şarap ve bira mönülerini aperatif lezzetler eşliğinde misafirlerine sunan Garbo'da, eylülün keyfi bir başka yaşanıyor. Yeni nesil enerjisiyle şimdi de pazartesiden perşembeye özel hazırlanan aperatif mönüsüyle mekan, misafirlerini 13:00-18:00 arasında indirimli olarak ağırlıyor.

Terasta adalar keyfi
İstanbul'un Anadolu yakasında Dedeman Bostancı'nın teras katında yer alan Adalar Roof Restaurant, misafirlerine eşsiz Adalar manzarası eşliğinde Türk ve dünya mutfağının en seçkin örneklerini sunuyor. Pandemi nedeniyle açık alanı olan mekanların daha çok tercih edildiği bu dönemde konuklarını adalara nazır terasında ağırlayan Adalar Roof Restaurant, iş yemeklerine, etkinliklere ve özel davetlere de ev sahipliği yapıyor. Her gün 15:00 - 01:00 saatleri arasında büyüleyici Adalar manzarası eşliğinde akşam yemeği yiyebilir ya da mekanın sunduğu özel içecek menüsü ile keyifli bir gece geçirebilirsiniz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.