Selma Çilek

Yeni koleksiyonunu Paris' te görücüye çıkardı

Selma Çilek
Genç modacı Selma Çilek, çok kısa zamanda büyük yol aldı ve yaptıgı basarılı islerle adını duyurmaya basardı. Bebek'te açtıgı showroom'unda tasarımlarını sergileyen Çilek, basarısını yurtdısına tasımayı da basardı. Çilwek, geçen hafta gerçeklesen dünyanın en önemli moda etkinliklerinden biri olan Paris Moda Haftası için Paris'teydi. Üstelik ziyaretçi olarak degil, modacı kimligiyle Paris'e gitti.


Selma Çilek, Paris'in en ünlü otellerinden biri olan Hotel Plaza Athenee'de Paris Moda Haftası boyunca 2013-2014 sonbahar-kıs koleksiyonunu moda tutkunlarının begenisine sundu. Çilek, 2013-2014 sonbahar-kıs koleksiyonunu Paris'e götürmeden önce ?stanbul'daki Venedik Sarayı'nda katalog çekimini gerçeklestirdi. Koleksiyonun çekimlerinde ise Hakan Kosif'in Brezilyalı model esi Evelize Kosif objektif karsısına geçti. Modelligi bırakan Evelize Kosif, yakın arkadası olan Selma Çilek için modellige geri döndü.


Magazin dünyasından Serenay Sarıkaya, Sinem Kobal, Naz Elmas, Sertab Erener gibi ünlü isimleri giydiren Çilek, Paris Moda Haftası'nda yakın arkadası dünyaca ünlü modacı Zuhair Murad'ın defilesine de katıldı. Murad da, Selma Çilek'in koleksiyonunu görmek için Hotel Plaza Athenee'e geldi. Murad, Çilek'in tasarımlarını çok begendi.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.