Podyumların zarif ismi Mango’nun yeni yüzü

Dünyanın en popüler modellerinden biri olan Karlie Kloss, Mango’nun yeni koleksiyonunun reklam yüzü oldu.

Podyumların zarif ismi Mango’nun yeni yüzü

Son dönemlerde atağa geçen genç modellerin en başarılı isimlerinden biri; Karlie Kloss... Düzgün fiziği, taşıdığı kıyafetin ruh haline bürünmesi ve özellikle de asil duruşu ile sektördeki diğer meslektaşlarından kendini ayıran Karlie Kloss, zirveye doğru tırmanışa hızlı bir şekilde geçmiş durumda. Bale geçmişinin de verdiği zarafeti hem yürüyüşünde hem tavırlarında hem de objektif karşısındaki hallerinden görebiliyorsunuz.

Dior, Oscar de la Renta, Victoria's Secret, Marc Jacobs gibi büyük isimleri temsil eden Kloss, son olarak dünyaca ünlü isimlerle çalışan Mango'nun da son reklamında yer verdiği isim oldu. Birbirinden şık ve enerjik parçaları kendine has duruşu ile tanıtan güzel model ile biz de kısa bir söyleşi yapma şansı yakaladık ve marka ile bir araya gelişini konuştuk.

Miranda Kerr, Kate Moss, Cara Delevingne ve en son da Kendall Jenner'dan sonra Mango'nun yeni yüzü siz oldunuz. Marka ile bir araya gelişiniz nasıl oldu? Böyle dünyaca ünlü bir ismi temsil etmek nasıl bir his?

Karlie Kloss: Mango çok sevdiğim bir marka. Bayılıyorum! Uluslararası bir duruşu olan, şık ve klasik bir isim. Böyle bir markanın reklam kampanyasının bir parçası olmak da bir o kadar heyecan ve mutluluk verici bir durum.

Yeni Mango koleksiyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Favori parçalarınız var mı?

Kloss: Yeni koleksiyon gerçekten çok dinamik ve başarılı. Koleksiyondaki favori parçalarım parlak, payetli elbiseler kesinlikle. Kız arkadaşlarımla çıkacağım bir gece eğlencesi için mükemmel olurlar.

Peki, yeni reklam kampanyasının çekimleri nasıl geçti?

Kloss: Çekim gerçekten eğlenceli ve yüksek enerjili geçti. Sürekli dans ettik ve güldük. Adeta 90'lı yıllarda büyük bir dans partisinde gibiydik.

Mango dışında daha önceden çok büyük markalarla da işbirlikleriniz oldu. Beraber çalışacağınız markaları seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?Kriterleriniz var mı?

Kloss: Bu konuda gerçekten çok şanslıyım. Hayran olduğum çok fazla sayıda insanla ve markayla bir araya gelme ve çalışma şansı yakaladım. Kaliteli ve başarılı ürün yapmaya odaklanmış, güçlü duruşu ve vizyonu olan markalarla bir araya gelmek ve çalışma şansını yakalamak çok değerli benim için. Gerçekten büyük bir onur.

14 yaşınızdan beri moda sektöründe yer alıyorsunuz ve dönemin en başarılı genç isimlerinden de birisiniz. Kariyerinize ilk başladığınızda bu kadar ünlü bir isim olacağınızı, bu başarıyı yakalayacağınızı düşünüyor muydunuz?

Kloss: Hayır (gülüyor). Son yıllarda yaşadıklarımı ve tecrübe ettiğim her şeyi hayal etmem mümkün değildi. Benim için çılgın bir yolculuk oldu ve gelecekte karşıma çıkacak olan yeni tecrübeleri de sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu zamana kadar birçok kez podyumda yer aldınız. Aralarında sizin için özel olan, unutamadığınız 'catwalk' anı var mı?

Kloss: Hepsi değerli tabii ama eşsiz tasarımcı Oscar de la Renta ile birlikte yürüdüğüm, son defilesinin yeri ayrı. O çok özel benim için...

Sürekli göz önündesiniz. İşinizden dolayı da sürekli spor yapıyorsunuz ve mükemmel bir fiziğiniz var. Peki, güzellik sırlarınız var mı? Nelere dikkat ediyorsunuz?

Kloss: Bu zamana kadar aldığım en iyi nasihatı annem vermiştir bu konuda; her zaman güneş koruyucunu sür! Belki çok basit bir bilgi ama gerçekten de çok önemli. Gerçekten de en iyi güzellik nasihatı bu bence...

Çok aktif bir çalışma takviminiz var. Sürekli seyahat ediyor, çekimler gerçekleştiriyorsunuz. Bu tempolu iş hayatınızdan özel hayatınıza nasıl zaman ayırıyorsunuz? Nasıl dengeliyorsunuz ikisini?

Kloss: İhtiyacım olan sakinliği, dengeyi bulmam gerektiğini ve tatile çıkma zamanı olduğunu anladım mı, benim için tamamdır. İşimi çok seviyorum ve saygı duyuyorum ama sınırlar çizmek de bir o kadar önemlidir. Zamanı geldiğinde kendiniz için işinizle kısa süre de olsa bağlantınızı kesip, aile ve arkadaşlarınızla zaman geçirmelisiniz. Ben bu zamanı her zaman ayırıyorum

Röportaj: Bade Çakar

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.