Moda dünyası törende buluştu

Moda dünyasının en önemli gecelerinden biri olan 'Ceda Fashion Fund Ödülleri' geçtiğimiz hafta New York'ta gerçekleşti. Geceye, moda ve sinema dünyasının önemli isimleri katıldı.

Moda dünyası törende buluştu

Bade ÇAKAR

Amerikan Moda Tasarımcılar Konseyi (CFDA) tarafından her sene düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli ödül töreni olan CFDA Fashion Fund Ödülleri geçtigimiz hafta New York'ta gerçeklesti. Geceye hem moda dünyasının hem de sinema dünyasının ünlü isimleri katıldı. Ünlü tasarımcı Diane Von Furstenberg'in baskanlık ettigi ve sektörün önemli isimlerinin yer aldıgı konsey tarafından moda dünyasının basarılı isimlerinin yanı sıra gelecek vaat eden moda tasarımcılarının da onurlandırıldıgı gecenin öne çıkan ismi bu yıl Calvin Klein'in kreatif direktörü Raf Simmons oldu. Simmons, hem erkek hem de kadın kategorisinde 'Yılın Tasarımcısı' ödülüne layık görüldü. Gecede her zamanki gibi sık stiller de dikkat çekiciydi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.