Paris ünlü isimleri ağırladı

Geçtiğimiz hafta yapılan Paris Haute Couture Moda Haftası'ndaki defileleri izlemek için dünyaca ünlü birçok isim de Paris'e geldi. Ünlüler Paris sokaklarında ilgi odağı oldu.

Paris ünlü isimleri ağırladı

Paris, bir moda haftasını daha geride bıraktı... Moda devlerinin gelecek sonbahar-kışın Haute Couture tasarımlarını sergiledikleri şovlar, sadece modaseverler tarafından değil, dünyanın en ünlü yıldızları tarafından da yakından takip edildi. Moda evlerinin marka yüzleri olan Hollywood yıldızlarından müzigin etkili isimlerine, bir zamanlar podyumlarda fırtına gibi esen emekli mankenlerden tanınmıs bloggerlara kadar Paris, dünyanın en ünlü yıldızlarını aynı hafta ağırlamanın gururunu yaşadı. Sadece defileler değil, partiler de ünlü akınına uğradı. Ünlü yıldızlar modayla ilgili bilgilerini güncellerken, sosyalleşmenin de mutluluğunu yaşadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.