1940'ların enerjik havası

Tanınmış İtalyan markası Miu Miu, 2018 Resort koleksiyonunu Paris'te Couture haftası öncesinde tanıttı. Miuccia Prada'nın enerjik tasarımlarını dünyaca ünlü mankenler tanıtırken,defileye ilgi büyük oldu.

1940'ların enerjik havası

Yazı: Bade ÇAKAR

Miu Miu, Resort 2018 koleksiyonunu geçtiğimiz hafta Paris'te tanıttı. Paris Haute Couture Moda Haftası'nın arasında diğer markaların aksine resort 2018 koleksiyonunu sunan Miu Miı, enerjik ve genç bir kreasyonla moda tutkunlarıın karşısına çıktı. Markanın kreatif direktörü Miuccia Prada'nın yarattığı koleksiyonda birden farklı dokunuş var aslında... Genç model Bella Hadid'in giydiği maskülen bir hava taşırken, işlemlerle süslü tulumla kombinlenen, desenli midi boy paltonun fazlasıyla feminen bir havası var. Koleksiyondaki ipek gömleklerin yakaları 1940'ların çizgisini taşıyor. Bağlama detaylı pantolon ve şortlar da koleksiyonun dikkat çeken tasarımlarından... Tasarımlarda kullanılan farklı desenler ve işlemeler ise koleksiyona enerji katan detayların başında geliyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.