Rüyaları süsleyen tasarımlar bir arada

2-6 Temmuz tarihleri arasında yapılan Paris Haute Couture Moda Haftası yine birbirinden ünlü moda markalarının görkemli şovlarına sahne oldu. Chanel, Dior, Valentino, Giambattista Valli gibi moda devleri, gelecek kışın Couture modasını podyuma taşıdı.

Rüyaları süsleyen tasarımlar bir arada

Yazı: Bade ÇAKAR

Couture koleksiyonları, her zaman daha heyecan verici bir etkiye sahip. Couture tasarımlar, moda tutkunları için hazır giyimin aksine daha özel detaylardan oluştukları için ve de hayalleri süsleyen kesimlerinden dolayı farklı bir beğeniyle izleniyor. Geçtiğimiz hafta modanın başkenti Paris'te gerçekleşen Paris Haute Couture Moda Haftası yine büyük bir ilgi gördü ve dünyaca ünlü markaların yeni koleksiyonlarına ev sahipliği yaptı. 2017-2018 sonbahar-kış için hazırlanan tasarımlar, moda dünyasının otorite isimlerinin beğenilerine sunuldu. Her zamanki gibi Chanel ve Christian Dior, en büyük ilgiyi gördü. Karl Lagerfeld, Chanel için Paris'in sembolü Eyfel Kulesi'ni Grand Palais'in tam göbeğine taşırken; Dior, İtalyan sanatçı Pietro Ruffo tarafından dizayn edilen masalsı atmosferi ile konuklarına mükemmel bir şov sundu. Sonbahar-kış couture koleksiyonlarında omuz oyunları, zarif işlemeler, hacimli etek ve kollar ise ön plana çıkan detaylardı...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.