Sokak modasının yıldızları Paris'te parladı.

Paris moda haftası tüm görkemiyle gerçekleşti. Görkemli defilelerin yanı sıra Paris sokakları da şık stillerle dolup taştı. Moda ve sanat dünyasının ünlü isimleri stilleriyle, önümüzdeki aylarda sokak modasında selerin trend olacağını ortaya koydu.

Sokak modasının yıldızları Paris'te parladı.

Bade ÇAKAR

Moda haftalarının arasında hiç kuşkusuz en dikkat çeken, kapanışı gerçekleştiren Paris oluyor. Belki filmlere sürekli konu olan romantik atmosferinden, belki de modanın dev tasarım markalarının köklerini burada atmalarından dolayı... Kesin bir neden ortaya koyamasak da şunu çok iyi biliyoruz; Paris, her zaman modanın ilk adresi olacak. Geçtiğimiz hafta modanın dev isimlerinin yeni koleksiyonlarına ev sahipliği yapan şehir, aynı zamanda dünyaca ünlü yıldızları, modelleri ve moda ikonlarını ağırladı. Stil konusunda iddialı isimlerin bir araya toplanmasının sonucu ise Paris sokaklarının her zamankinden daha fazla canlanmasına, birbirinden şık ve iddialı stillerle dolup taşmasını sağladı. Bu sayede biz de önümüzdeki günlerde şık bir günlük stile sahip olmak için nelerin gerektiğini öğrenmiş olduk.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.