Paris sokakları modaya doydu

Geçtiğimiz hafta yaoılan Paris Moda Haftası moda tutkunlarını Paris'te buluşturdu. Modeller podyumlarda dikkat çekerken, defileleri izleyen konuklar da şıklıklarıyla Paris sokaklarına renk kattı.

Paris sokakları modaya doydu

Bade ÇAKAR

Moda haftalarının arasında hiç kuskusuz en dikkat çekeni, kapanısın gerçeklestigi Paris oluyor. Belki romantik atmosferinden belki de modanın dev markalarının bu 'Isıkların sehri'nde dogmus olmalarından dolayı... Geçtigimiz hafta modanın dev isimlerinin yeni koleksiyonlarına ev sahipligi yapan Paris, aynı zamanda dünyaca ünlü yıldızları, modelleri ve moda ikonlarını da agırladı. Birbirinden ünlü markanın yeni koleksiyonlarını tanıttıkları ve dolayısıyla da modaya yeni trendler sundukları defi leler kadar Paris sokakları da dikkat çekiciydi. Moda ve sanat dünyasının ünlü isimleri Paris sokaklarında sergiledikleri stilleriyle önümüzdeki sezon sokak modasında nelerin trend olacagını da ortaya koymus oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.