Romantizm ve tutkunun mükemmel uyumu

Romantizm ve tutkunun mükemmel uyumu

30'lu yılların başında Amerika'dan gelen bir dalga tüm dünyayı etkisi altına almış ve Jazz müziği tarihe damgasını vurmuştu. Stras taşlı ve payetli gece kulüplerinde, kalp atışları coşkulu müziğin ritmine eşlik ediyordu. Kısa zamanda Hollywood ve Broadway'in bu başdöndürücü havası evrensel bir modaya dönüştü. İnsanlar artık daha neşeli yaşamak, daha çok eğlenmek istiyordu. Romantizmin ve tutku yoğunluğun mükemmel uyumunu ruhunda barındıran Dazzling Jazz bir dönemin ötesine geçiyor. Retro ilham kaynağı tasarımı swingin zirvesi çılgın yıllara saygı göstergesi niteliğinde.

Asimetrik bir dizim tekniğiyle sıralanmış farklı boyutlardaki inciler müziğin ritmini yaratan notaları anımsatıyor. Ve bu şiirsel dizim üzerinde yer alan tanzanit mavi notasıyla besteye son noktayı koyarak eseri tamamlıyor. Tanzanit, benzersiz rengi ve boyutuyla bu istisnai kolyenin adeta kalbi....

Dazzling Jazz, ihtişamıylşa gece göz kamaştırdığı kadar günlük hayata da adapte edilebiliyor. Adler'in 130 yıldır kusursuzlaştırdığı zanaatçılık bilgisi ve ustalığı bu yeni koleksiyonda da gözler önüne seriliyor. Kolyenin üzerinden ayrılabilen tanzanitli ve pırlantalı parça, geleneksel şerit dokuma atölyesinde tasarlanmış bir kemerin üzerine broş olarak adapte edilebiliyor. Konu kadın ve cazibe olduğunda, doğaçlama yapmayı bilmek gerekir.

Dazzling Jazz adlı kolye, 60.25 carat dikdörtgen kesim bir Tanzanit, 14.7 karat 896 adet pırlanta ve beyaz incilerden oluşuyor. Mükemmelliyetçilik duygusuyla meydan okumak istermiş gibi, yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak benzersiz mücevherler tasarlıyorlar. Zamanı bilinmeyecek kadar eski geleneklerin ve yeni eğilimlerin füzyonu olan Adler mücevherleri zaman ve mekan kavramlarının ötesine geçiyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.