Podyumda ünlü isimler

Ünlü moda tasarımcısı Özlem Süer, ilkbahar-yaz 2019 koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week kapsamında tanıttı. Defilenin açılışını Özge Ulusoy, kapanışını ise Begüm Kütük Yaşaroğlu yaptı.

Podyumda ünlü isimler

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Moda dünyasının önemli isimlerinden Özlem Süer, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da ilkbaharyaz 2019 koleksiyonunu tanıttı. Moda, cemiyet ve yabancı basın tarafından büyük ilgi gören defilenin açılışını ünlü model Özge Ulusoy yaptı. Defilenin sürpriz ismi ise kapanışta podyuma çıktı. Ünlü oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu, kapanışta Özge Ulusoy'un ardından çıkarak, bakışları üzerinde topladı. Sempatik ve rahat tavrıyla podyumda başarıyla yürüyen Begüm Kütük Yaşaroğlu'nu izleyenler arasında eşi Erdil Yaşaroğlu da vardı. Yaşaroğlu, podyumda yürürken, eşine öpücük göndermeyi de unutmadı. 'Healer' adlı koleksiyonda mücevher markası Atasay'ın yeni koleksiyonu 'Ay Işığı' da ilk defa tanıtıldı. Voonka markası sponsorluğunda gerçekleşen defilenin koreografisi Yasin Soy, ayakkabı styling'ini İnci, saç tasarımları Sabit Akkaya, makyaj çalışmaları ise Nars tarafından yapıldı.


Etel Baler


Asu Ekşioğlu


Nevşah Fidan Karamehmet

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.