Moda haftasının en konuşulan ismi oldu

Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında, Rashid hazır giyim markasının ilkbahar-yaz 2019 koleksiyonunu görkemli bir şovla tanıttı.

Moda haftasının en konuşulan ismi oldu

Melih Türk, Soner Gömleksiz

Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, Rashid markasının ilkbahar-yaz 2019 koleksiyonunu geçtiğimiz hafta görkemli bir defile ile tanıttı. Defilenin açılışını Rashid hazır giyim markasının kampanya yüzleri olan 4 güzellik kraliçesi; 2015 Miss Turkey Güzeli Ecem Çırpan, 2016 Miss Turkey Güzeli Buse İskenderoğlu, 2017 Miss Turkey Güzelleri Pınar Tartan ve Yasemin Çoklar ile birlikte yaptı. Yıldızların ilgisinin büyük olduğu defileyi izlemeye gelen arasında cemiyet, moda ve televizyon dünyasının ünlü isimleri vardı. Dünyaca ünlü modacı Kenzo Takada ve Dilan Çiçek Deniz defileyi birlikte izledi. Koreografisi; ünlü koreograf Yasin Soy tarafından yapılan defilede, Raşit Bağzıbağlı'nın 40 parçadan oluşan koleksiyonunun tanıtımında 35 model görev aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.