'Kelebek Etkisi' moda tutkunlarına tanıtıldı

Moda dünyasının başarılı isimleri Raisa ve Vanessa Sason kardeşler, 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu Çırağan Sarayı'nda düzenledikleri defile ile tanıttılar.

'Kelebek Etkisi' moda tutkunlarına tanıtıldı

Melih Türk

Türk modasının genç temsilcilerinden Raisa,Vanessa Sason kardeşler, markaları Raisa&Vanessa'nın 'Butterfly Effect' adını verdiği 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunu Çırağan Sarayı'nda görkemli bir defile ile tanıttı. Defileyi sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü isim izledi. Çırağan Sarayı'nın bahçesine kurulan alanda gerçekleşen defilede, modacı kardeşlerin 69 parça tasarımı görücüye çıktı. Raisa ve Vanessa Sason'un "Bir kelebeğin kendi doğasından çıkıp kadın bedenine dönüşmesi" şeklinde niteledikleri koleksiyon büyük beğeni topladı. Açık havada yağmur altında gerçekleşen defilenin ardından gerçekleşen dans şov da davetlilerden tam not aldı. Defilenin finalinde Raisa ve Vanessa Sason, ünlü spor markası Nike ile yaptıkları işbirliği sonucu oluşan tasarımlarla konuklara selam verdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.