Yeni koleksiyon için görkemli defile

Ünlü Tasarımcı Cengiz Abazoğlu2nun bir hazıe giyim markası için hazırladığı koleksiyon, görkemli bir defile ile tanıtıldı. Çağla Şikel'in etkileyici girişi ile başlayan defilede Defne Samyeli şarkı söyledi.

Yeni koleksiyon için görkemli defile

Melih Türk, Mehmet Üstündağ

Cengiz Abazoğlu'nun adL markası için yarattığı adL+Cengiz Abazoğlu 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonu geçtiğimiz hafta Çırağan Palace Kempinski'de modaseverlere sunuldu. 'Zamanın İçinden' adlı koleksiyonun tanıtıldığı defileye cemiyet hayatının ünlü isimleri de büyük ilgi gösterdi. İşbirliğinin 14. sezonuna imza atan Abazoğlu, yeni koleksiyonunda 115 parçalık bir koleksiyon ile sevenlerinin karşısına çıktı. Ünlü model Çağla Şıkel'in açılışını gerçekleştirdiği defile de Özge Ulusoy da yer aldı. Defilenin asıl sürprizi Defne Samyeli oldu. Samyeli, defile sonunda sürpriz bir performans sergiledi. Aurascopeproject'in sahibi koordinatör Zehra Moler önderliğinde ve Uğurhan Akdeniz Set&Show direktörlüğünde hazırlanan organizasyonda Barış işaretinden yola çıkılarak hazırlanan sahne tasarımı ve koleksiyonlar izleyenleri etkiledi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.