Tokyo'da holografik su projeksiyonu içeren defile

Tommy Hilfiger, Şanghay’daki TOMMYNOW ICONS etkinliği ve New York Moda Haftası sırasındaki ‘TommyXLewis’ VIP lansman partisinin ardından en yeni koleksiyonlarını küresel marka elçileri Lewis Hamilton, Hailey Baldwin ve Winnie Harlow ile birlikte Tokyo’da

Tokyo'da holografik su projeksiyonu içeren defile

Tommy Hilfiger, geleneksel defile formatına yenilikçi bir yorum getiren TOKYO ICONS etkinliğinin gerçekleştiğini duyurdu. Etkinlik, markanın bugünün liderlerinin, yani iyimser enerjileri ve olağanüstü motivasyonları ile değişimi tetiklemek için başkalarına ilham veren kişilerin yarının ikonları olduğu inancının kutlaması niteliğindeki Sonbahar 2018 küresel kampanyası kapsamında düzenlendi.


Nobu, Lewis Hamilton, Tommy Hilfiger, Winnie Harlow,Hailey Baldwin and Fumi

Sonbahar 2018 TOMMY HILFIGER koleksiyonlarının sunulduğu TOKYO ICONS etkinliği, 8 Ekim 2018 Pazartesi akşamı Japonya saatiyle 20.30'da Tokyo Prince Hotel'in açık havuz başında gerçekleşti.

Üç kat yüksekliğinde bir holografik su projeksiyonu, çeşitli modellerin sunduğu Sonbahar 2018 koleksiyonlarını sergiledi. Eşsiz bir dijital enstalasyonda ünlü moda fotoğrafçısı Leslie Kee tarafından çekilen ve "The Icons of Tomorrow Are the Leaders of Today" grafikleriyle çerçevelenen konuk fotoğrafları, defile projeksiyonunun fonunu oluşturdu. Etkinlik boyunca katılımcılar, TommyXYou lazer özelleştirme istasyonunda denim tote çantaları kişiselleştirmeye davet edildi.


Hailey Baldwin, Winnie Harlow and Lewis Hamilton

Etkinliğe basın mensupları, VIP konuklar, sektörden influencer'lar ve Japon tüketiciler dahil 400 kişi katıldı.



Hailey Baldwin

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.