Genç ayakkabı tasarımcıları ödüllerini aldı

Modaya yön verecek genç tasarımcıların yarıştığı 'İDMİB3 Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması' ödülleri, gerçekleşen defileyle sahiplerini buldu.

Genç ayakkabı tasarımcıları ödüllerini aldı


Ezgi Apa

İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) tarafından Türk ayakkabı sektörünün yaratıcı gücünü desteklemek ve genç tasarımcıları sektöre kazandırmak amacıyla düzenlenen '3. Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması' ödülleri, Raffles İstanbul'da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Ceylan Saner'in sunuculuğunu yaptığı gecede finale kalan tasarımcıların tasarımları koreografisini Uğurhan Akdeniz'in, tasarım direktörlüğünü Hakan Yıldırım'ın yaptığı defile ile sergilendi. Tasarımcılar ihraç edilebilecek ve sektöre katma değer sağlayacak kategorilerde yarışarak, her kategoride dereceye girenleri ayrı ayrı ödüllendirildi. Gecede kadın kategorisinde Dila Korkmaz, erkek kategorisinde ise Oya Cevizkaya birinci oldu.


Gülşen


Mehtap Elaidi


Hakan Yıldırım

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.