Dev işbirliğine görkemli defile

H&M’nin Moschino’yla yaptığı işbirliğinden doğan koleksiyon, geçtiğimiz hafta New York’ta düzenlenen görkemli bir defileyle tanıtıldı

Dev işbirliğine görkemli defile

Nazan Ortaç

Her yıl moda dünyasının dev isimleriyle yaptığı işbirlikleriyle heyecan uyandıran H&M, yeni sezon için Moschino ile el sıkıştı. Moschino Kreatif Direktörü Jeremy Scott'ın sınırsız ve eğlenceli hayal gücünü yansıtan koleksiyon, New York'ta yapılan görkemli bir defileyle moda dünyasına tanıtıldı. Naomi Campbell, Bella ve Gigi Hadid gibi ünlü isimlerin yer aldığı defile, kurgusuyla da büyük beğeni topladı. Modeller podyuma eski New York müzikallerindeki sokak sahnelerini anımsatan bir merdiven eşliğinde geldi. Jeremy Scott, defile sonrası verdiği röportajda, "MOSCHINO [tv] H&M koleksiyonu benden hayranlarıma bir hediye! Onlara olabilecek en Moschino koleksiyonu sunmayı amaçladım" dedi. H&M Kreatif Danışmanı Ann-Sofie Johansson da, "Defilede Jeremy'nin Moschino dünyasına ışınlanarak harika vakit geçirdik. Koleksiyonun her bir parçasındaki pozitif hisleri, mizah duygusunu ve eğlenceyi yansıtmayı başardı" diye konuştu. Defile sonrası verilen after party de oldukça eğlenceli geçti. Paris Jackson, Frances Bean Cobain ve Miles Richie gibi genç neslin popüler isimleri de after party'nin konukları arasındaydı. Sokağın enerjisini, pop kültürü, ışıltı, eğlence ve mizahla bir arada sunan bir MOSCHINO [tv] H&M koleksiyonunda, kadın ve erkeklerin yanı sıra köpekler için de aksesuarlar ve bazı özel parçalar tasarlandı. Tüm dünyada büyük bir heyecanla beklenen koleksiyon, 8 Kasım'da Türkiye'de de seçili mağazalarda ve online olarak satışa sunulacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.