Baş Melekten hüzünlü veda

Victoria’s Secret’ın ‘Baş Meleği’ Adriana Lima, son defa kanatlarını havalandırdı. Lima, 1999 yılında yürümeye başladığı Victoria’s Secret podyumuna 19 yıl sonra veda etti

Baş Melekten hüzünlü veda

Hazırlayan: Bade Çakar

Adriana Lima, Victoria's Secret podyumunda ilk defa 18 yaşında, döneminin yıldız isimleri Eva Herzigova, Stephanie Seymour, Gisele Bündchen ve Tyra Banks'in yanında yürümüştü. Bir yıl sonra 'Melek' unvanını kazanan Adriana Lima, 2000 yılından beri Victoria's Secret'ın favori meleklerinden biriydi. Yeri sarsan yürüyüşü, karşısındakini büyüleyen bakışlarıyla Lima, kendisinden önceki melekleri bile gölgede bırakarak hem hayranları hem de iş arkadaşları tarafından 'Meleklerin Tanrıçası' unvanını kazandı. Genç modellerin idolü olan ama hala Victoria's Secret podyumunun en etkileyici modeli olmaya devam eden 37 yaşındaki Lima artık bu yoğun temposuna bir son vermeye karar vererek, kanatlarını bir sonraki jenerasyon için bıraktı. Bu yıl New York'taki defile öncesi ayrılık kararını açıklayan Lima, Instagram hesabından da markaya olan hislerini duygusal bir mesajla paylaştı; "Sevgili Victoria, bana dünyayı gösterdiğin, sırlarını paylaştığın ve en önemlisi uçmamı öğretecek kanatları verdiğin için çok teşekkür ederim. Ve tabii ki dünyadaki bu kadar sevgiyi ve hayranı bana kattığın için..." Defilenin açılışını yapan Adriana Lima, yürüyüşü sırasında ise gözyaşlarını tutamadı. Her zaman melek olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Lima, bu dönemin bittiğini ama daha dünyada kadınlar için yapması gereken çok şey olduğunu dile getirdi. Adriana Lima, bu yılki şovun yıldızı ve ilgi odağı olsa da şovun bir diğer yıldızı ise Elsa Hosk'tu. Elsa, Swarovski tarafından tasarlanan 1 milyon dolarlık iç çamaşırını giyme hakkı kazanan isimdi. Defilede boy gösteren diğer ünlü isimler Gigi ve Bella Hadid kardeşler ve Kendall Jenner'dı... Moda dünyasının üç popüler ismi şovun en dikkat çeken isimleri de oldu. Bu yıl tasarımcı işbirliği Mary Katrantzou ile yapılırken, modellere eşlik eden sanatçılar ise Rita Ora, Shawn Mendes, Bebe Rexha, Leela James, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini ve The Struts idi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.