Modada engel tanımadılar

'13. İTHİB Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması' dev bir organizasyonl ile geçen hafta gerçekleşti. Gecede ampute modeller de podyuma çıktı

Modada engel tanımadılar

Soner Gömleksiz

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) tarafından düzenlenen ve Yönetim Kurul Başkanı Ahmet Öksüz'ün ev sahipliğinde yapılan, 13. İTHİB Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması rekor başvurusu ile uluslararası yarışmalar arasında yerini aldı. 11 finalist tarafından üretilen kumaşlar ünlü modacı Hakan Akkaya tarafından tasarlanarak Uğurhan Akdeniz koregrafisi ve yönetimde, ünlü top model Çağla Şıkel, Özge Ulusoy ve 52 mankenle özel tasarım kıyafetler podyuma taşındı. Kombinler Lion Diamond takılarıyla tamamlandı. Ampute modeller Muhammed Eymen Şahin ve Hatice Tunç, Hakan Akkaya tarafından tasarlanan özel kostümlerle 'Modada engel yok' mesajını İTHİB uluslararası kumaş tasarım yarışmasının defilesinin sonunda podyumda yürüyerek verdiler. Ekonomi Bakanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen; 13. İTHİB İstanbul Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması'nın birincisi İpek Aslanboy, ikincisi Ayşe Durmaz, üçüncüsü Hümeyra Yılmaz oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.