İtalyan görkemi New York'ta

Donatella Versace, 2019 Pre-Fall defilesini New York’ta tanıttı. Markanın bu zamana kadar ikonikleşmiş çizgilerinin yeniden yaratıldığı koleksiyon, İtalyan görkemini New York’a taşıdı

İtalyan görkemi New York'ta

Bade Çakar

Donatella Versace İtalyan şaşaasını, New York'a taşıdı. Geçtiğimiz eylül ayında Versace, moda dünyasını oldukça şaşırtarak, moda evinin 2 milyar dolar'a Amerikan şirketi Michael Kors'a satıldığını açıklamıştı. Modanın başkentlerinden İtalya'ya ait ve moda dünyasının ikonikleşmiş markasının Amerikan bir şirkete satılması başta İtalyanlar olmak üzere Avrupa'yı hayal kırıklığına uğrattı. Ocak ayında kesin olarak sonuçlanacak olan anlaşmadan önce Donatella Versace, moda evinin tüm ikonik çizgilerini ve desenlerini Pre-Fall 2019 koleksiyonunda toplamaya karar vermiş. Markanın ikonik desenlerinin her zamanki gibi modern ve iddialı çizgilerle birleştiği defile, New York'un ikonik binalarından 1921'de inşa edilen Art Deco mimari tarzıyla dikkat çeken American Stock Exchange Binası'nda gerçekleşti. Defilede podyumda ünlü modeller yer alırken, izleyicilerin arasında dünyaca ünlü yıldızlar da vardı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.