Bar Rafaeli'ye eşlik edecek olan Türk mankenler belli oldu

12 Haziran'da Antalya'da düzenlenecek olan Dosso Dossi Fashion Show'un ana mankeni Bar Rafaeli. Türkiye'nin en büyük moda şovu Dosso Dossi Fashion Show’da ünlü top model Bar Refaeli’ye Türk modeller Çağla Şikel ve Özge Ulusoy eşlik edecek.

Bar Rafaeli'ye eşlik edecek olan Türk mankenler belli oldu

Türkiye'nin en büyük moda şovu olan ve ünü ülke sınırlarını aşan Dosso Dossi Fashion Show, 12 Haziran'da yine adından uzunca süre söz ettirecek bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.

"Şu ana kadar yapılan en büyük şov" olarak gerçekleşecek etkinlikte ünlü top model Bar Refaeli baş manken olarak podyuma çıkacak. Çağla Şikel ve Özge Ulusoy da, Rafaeli'ye eşlik edecek.

Kadın, erkek, çocuk ve ayakkabı olmak üzere dört ayrı kategoride gerçekleştirilecek defile, ürün çeşitliliği anlamında şu ana kadar yapılan "en büyük şov" unvanına sahip olacak. Gelmiş geçmiş en büyük defilenin podyumunda ise yerli ve yabancı yaklaşık 100 manken görev alacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.