Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul yarın başlıyor

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un (MBFWI) 14. sezonunun tarihleri resmi olarak açıklandı. İlkbahar / Yaz 2020 koleksiyonlarının sergileneceği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, 8-11 Ekim 2019 tarihleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleşecek.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul yarın başlıyor

Her yıl uluslararası moda takvimi doğrultusunda iki defa düzenlenen MBFWI, 14. sezonunda da sadece Türkiye'nin değil, bölgenin en büyük uluslararası moda platformu olma özelliğini sürdürecek. Her sezon olduğu gibi bu sezon da MBFWI, sektör profesyonellerini İstanbul'da buluşturarak Türkiye'de tasarımın ve hazır giyim endüstrisinin global ölçekteki başarısına katkı sağlamayı hedefliyor.

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen MBFWI; Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından desteklenmektedir.

İşte Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 2019 yılı takvimi:

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.