Moda devi Zac Posen kapanıyor

Ünlü moda tasarımcısı Zac Posen, kendi adını taşıyan markasını kapatıyor.

Moda devi Zac Posen kapanıyor

Markadan yapılan açıklamayla kapatma kararı haberi doğrulanarak, "Zac Posen moda ve aksesuar markasının sahipleri bugün şirketin çalışmasına son verme ve varlıklarının düzenli bir şekilde elden çıkarılmasına karar vermiştir" denildi.

Açıklamada ayrıca, "Şirket Yönetim Kurulu, bu zor kararı, işletmelerin kapsamlı bir stratejik ve finansal incelemesini yaptıktan sonra ve endişe verici bir satış süreci takibi sonucu vermiştir. Yönetim Kurulu bu sonuçtan hayal kırıklığına uğramıştır ancak faaliyetlerine devam edememektedir ve bu aşamada düzenli bir elden çıkarmanın en iyi hareket tarzı olduğuna inanmaktadır" ifadesi kullanıldı.

''ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM''

Tasarımcı Zac Posen, "Olağanüstü ekibimize, yanımda ve markamda olan herkese olan takdirlerimi ifade etmek istiyorum. Şirkete olan destekleri ve bağlılıkları için çok teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.