Bodrum, ünlü markaya ev sahiplği yapacak!

Dünyanın en özel tatil destinasyonları arasında kabul edilen Bodrum Yarımadası’nın büyülü güzelliği 2020 yazında, dünyaca ünlü markaya da ev sahipliği yapacak.

Bodrum, ünlü markaya ev sahiplği yapacak!

Deniz tatili için dünyadaki en özel noktalarda açılan Dior'un yazlık mağazaları arasında yer alacak Dioriviera Bodrum mağazası, Yalıkavak Marina'da konumlanıyor. Dioriviera 2020 Koleksiyonu'yla birlikte bu mağazaya özel olarak seçilen ürünler ve Bodrum baskılı çanta ve mayo gibi bu Bodrumseverler için özel üretilen modeller, mağazadaki yerini alacak.

Sonsuz bir yaz vaat edercesine, zamansız bir sıcak mevsim gardırobu hayal edilerek tasarlanan Dioriviera, ilhamını Maria Grazia Chiuri'nin Dior için hazırladığı koleksiyonlardan alıyor. Deniz kıyısına yapılacak tatlı kaçamaklar için seyahat düşleri kurduran bu özel tasarımlarda, renk oyunları desenlere eşlik ediyor. Her durakta bir deniz kenarına varmak üzere çıkılan bu yolculuk "Toile de Jouy" deseni ile başlıyor. Bir Dior klasiğine dönüşen bu motif, Dioriviera için birçok farklı şekilde yeniden yorumlanıyor. Tropik havada yola çıkılmasının ardından rota önce pastel griye, sonra maviye ve pembeye dönüyor. Güneşli limanlar için denizci çizgileri seriye katılıyor. İtalyan sanatçı Pietro Ruffo'nun Maria Grazia Chiuri'ye eşlik etmeye başlamasıyla "Dior Around the World" isimli kapsül koleksiyon ortaya çıkıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.