Michael Kors'tan 35 milyon dolarlık bağış

ABD'li lüks moda markası Michael Kors, dünya çapında yoksulluk ve felaketlerden etkilenenlere yardımcı olan New York merkezli kar amacı gütmeyen kuruluş Delivering Good'a 35 milyon dolarlık bir ürün bağışında bulunduğunu açıkladı.

Michael Kors'tan 35 milyon dolarlık bağış

Bağış, örgütün ülke çapında 700'den fazla topluluk ortağı ağı aracılığıyla yoksulluk ve afetlerden etkilenen kişilere fayda sağlayacak.

Michael Kors ürünleri, Delivering Good'un ABD'de New York City, Los Angeles ve Orlando, Pennsylvania, Nevada ve Texas dahil olmak üzere zorlu pazarlara hizmet veren yerel ajanslar ağı içinde kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışlanacak ve dağıtılacak.

Markanın baş yaratıcı sorumlusu Michael Kors yaptığı açıklamada: ''Her zaman hem yerel hem de ulusal düzeyde uzun süreli değişimin gerçekleşmesi gerektiğine inandım. Delivering Good ile ürünümüzü bağışlayabilir ve ülkenin en çok ihtiyacı olan yerel topluluklara ve kuruluşlara ulaşacağını biliriz. Bu dönemde bir şey öğrenmiş olduk, yardım edebildiğinizde bunu yapmalısınız.'' dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.